bugün
- manifestten hangi kızla sevişirdin13
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı10
- saçını danaya yalatmak5
- sözlükte üzdüğüm yazarlar4
- bana onu sormayin7
- kaşarlı sucuklu menemen8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri4
- katatespizartmasi10
- sınırsız nafaka kaldırımı insan hakları ihlalidir4
- zenginler niye uzun yaşamak istiyor4
- s'i l v'e r m'i s t36
- david rockefeller4
- queen ravenna ve cinleri2
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması2
- ak parti4
- sueda uluca silvermist benzerliği2
- metal müziğin suçu ne2
- allah bir tanedir3
- üzülünce vücudun verdiği tepkiler4
- queen ravennadan mesaj var11
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı11
- birader pforzheim'a döndü mü sorunsalı2
- çalışmak istemek ama engellerin çıkması8
- yıllardır hep 30 yaşında olan yazar5
- bir sözlük yazarına çıkma teklif etmek5
- babam dadaş annem alaman2
- el mümin2
- gocu35
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı20
- anın görüntüsü25
- kademeli emeklilik sistemi4
- deli bakışlı erkekler5
- kız düşürmenin kısa yolu19
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü9
- yeralti edebiyatcisi7
- natisii ve enayimik2
- david lynch2
- uludağ sözlük size ne kattı27
- damarsız tüysüz manisa yaprağı20
- fakir ekeği annesi sevsin8
- taze çanak enginar2
- birinin altında çalışmak4
- nervio hamferdi10
- kaos olmayınca sol frame'in boş kalması2
- enayimiknatisii35
- erkeklerin deldirmesinin hoş karşılanmaması2
- uludağ günlük3
- günlük 935 lira6
- seksenler akımı2
- karı kıza para yedirir misiniz6
şimdi şöyle,
barındırdığı insanlar zeka yaşı olarak bir hayli küçük,
bu sebeple belki olur da okurlar diye onlara hitaben şöyle başlamayı tercih ediyorum;
"bokuma benzer!"
mübala yapmıyorum, gerçekten de bokuma benziyor! ben pek forumlarda takılan bir insan değilim,
lakin, yakın zaman önce bir aylık tatil almış ve sonrasında çok pişman olmuştum. işte pişman olduktan
bir süre sonra, kendime yeni bir sanal mekan arayışlarındayken, birden hocam.com'un üyesi olduğum aklıma geldi.
üyesiydim; fakat hiç bünyesinde bulunmamıştım. sonra olaylar gelişti. tekrar girdim, fotoğraf ekledim,
güzel kızların fotoğraflarına baktım. onlar bana baktı, msn aldık, telefonlaştık, buluştuk, sevi..
neyse buralar biraz özele giriyor.
burada bir parantez!
sitenin kim bakmış diye bir özelliği var. çöpçatanlık sitesi olma yolunda atılmış en iyi adım bence.
coderlarını tebrik ediyorum ya da fikri kim düşünmüşse, önünde saygı ile eğilirken,
çatalımı da kapatıyorum sol elimle.
konudan uzaklaşmış gibi hissettim bir an! içime bi'bişiy oldu. her neyse. ne diyordum;
kendimi bildim bileli yazıyorum ve uzun zamandan beri de sözlüklere akıtıyorum içimdekileri. birçok sözlükte
hesabım var ve bilirim yani sözlük adabını; ama forum olayını bilmediğim için mi bana böyle sikindirik
geldi, yoksa zaten tüm forumlar mı sikindiriktir, işte o konuda biraz beyin kıvrımlarım anlamama yardımcı olmuyor.
günde onlarca başlık açılıyor, binlerce yazı giriliyor, yüzlerce insan online oluyor. 600-700lerde online üye sayısı. lakin, boş beleşlik gırla gidiyor.
başlıklarından birkaç örnek vermek gerekirse;
"yediğinizde yüzünüzü ekşiten meyveler hangileri?"
"sevgilinizin almasını istemediğiniz hediyeler!"
"sevgilinizin meme ucunu emdiğinizde çıkardığı ses? :>"
"sıçarken çok osurduğunuzda nasıl hissediyorsunuz?"
"hiç boka basıp düştünüz mü =)=)=) ehehe"
tamam, ben biraz abartmış olabilirim; ama gerçeğe yakın olmaya çalıştım.
şimdi düşünüyorum! bir insan neden böyle bir yerde bulunmak ister ki! neden?
kendilerine sorsanız, "ee eğitimli insanların bulunduğu, en elit mekandır hocam.com" derler.
kimse beni yanlış anlamasın; düşmanlık sergilemek ya da binlerce üyesi olan bir siteyi
karalamak istemem; zaten dediklerimde bir çamur kıvamı yok! aklı başında birinin,
siteye girip 5 dakika gezinmesi yeterli olacaktır, ortamın bokluğunu anlaması için.
şimdi, bir yerde bulunuyorsanız, oranın size kattığı, katmasını istediğiniz birşeyler olmalı!
he ne olur;
vakit öldürmece,
sosyalleşmece,
oyun moyun,
karı gız, erkek,
güncel olayları takip etme,
bilgilenme, aydınlanma!
aklıma gelenler bunlar. e bu hocam.com hangi işe yarıyor derseniz,
"sosyalleşme ve karı gız, erkek" seçeneğini gözüm kapalı işaretler, ardında da sonuna kadar dururum.
neden böyle bir yazı yazma gereği duyduğuma gelince,
büyük isimler, büyük düşünülürler. bu site de büyük,
lakin yakından bakınca basitliği çırılçıplak görülebiliyor!
her neyse be! her neyse! daha diyeceklerim vardi; ama, bir karalama kampanyasına dönüşmemesi için
burada bitiriyorum.
he belki ilginizi çeker; wewewenoktagönüldenverenlernoktakom!
barındırdığı insanlar zeka yaşı olarak bir hayli küçük,
bu sebeple belki olur da okurlar diye onlara hitaben şöyle başlamayı tercih ediyorum;
"bokuma benzer!"
mübala yapmıyorum, gerçekten de bokuma benziyor! ben pek forumlarda takılan bir insan değilim,
lakin, yakın zaman önce bir aylık tatil almış ve sonrasında çok pişman olmuştum. işte pişman olduktan
bir süre sonra, kendime yeni bir sanal mekan arayışlarındayken, birden hocam.com'un üyesi olduğum aklıma geldi.
üyesiydim; fakat hiç bünyesinde bulunmamıştım. sonra olaylar gelişti. tekrar girdim, fotoğraf ekledim,
güzel kızların fotoğraflarına baktım. onlar bana baktı, msn aldık, telefonlaştık, buluştuk, sevi..
neyse buralar biraz özele giriyor.
burada bir parantez!
sitenin kim bakmış diye bir özelliği var. çöpçatanlık sitesi olma yolunda atılmış en iyi adım bence.
coderlarını tebrik ediyorum ya da fikri kim düşünmüşse, önünde saygı ile eğilirken,
çatalımı da kapatıyorum sol elimle.
konudan uzaklaşmış gibi hissettim bir an! içime bi'bişiy oldu. her neyse. ne diyordum;
kendimi bildim bileli yazıyorum ve uzun zamandan beri de sözlüklere akıtıyorum içimdekileri. birçok sözlükte
hesabım var ve bilirim yani sözlük adabını; ama forum olayını bilmediğim için mi bana böyle sikindirik
geldi, yoksa zaten tüm forumlar mı sikindiriktir, işte o konuda biraz beyin kıvrımlarım anlamama yardımcı olmuyor.
günde onlarca başlık açılıyor, binlerce yazı giriliyor, yüzlerce insan online oluyor. 600-700lerde online üye sayısı. lakin, boş beleşlik gırla gidiyor.
başlıklarından birkaç örnek vermek gerekirse;
"yediğinizde yüzünüzü ekşiten meyveler hangileri?"
"sevgilinizin almasını istemediğiniz hediyeler!"
"sevgilinizin meme ucunu emdiğinizde çıkardığı ses? :>"
"sıçarken çok osurduğunuzda nasıl hissediyorsunuz?"
"hiç boka basıp düştünüz mü =)=)=) ehehe"
tamam, ben biraz abartmış olabilirim; ama gerçeğe yakın olmaya çalıştım.
şimdi düşünüyorum! bir insan neden böyle bir yerde bulunmak ister ki! neden?
kendilerine sorsanız, "ee eğitimli insanların bulunduğu, en elit mekandır hocam.com" derler.
kimse beni yanlış anlamasın; düşmanlık sergilemek ya da binlerce üyesi olan bir siteyi
karalamak istemem; zaten dediklerimde bir çamur kıvamı yok! aklı başında birinin,
siteye girip 5 dakika gezinmesi yeterli olacaktır, ortamın bokluğunu anlaması için.
şimdi, bir yerde bulunuyorsanız, oranın size kattığı, katmasını istediğiniz birşeyler olmalı!
he ne olur;
vakit öldürmece,
sosyalleşmece,
oyun moyun,
karı gız, erkek,
güncel olayları takip etme,
bilgilenme, aydınlanma!
aklıma gelenler bunlar. e bu hocam.com hangi işe yarıyor derseniz,
"sosyalleşme ve karı gız, erkek" seçeneğini gözüm kapalı işaretler, ardında da sonuna kadar dururum.
neden böyle bir yazı yazma gereği duyduğuma gelince,
büyük isimler, büyük düşünülürler. bu site de büyük,
lakin yakından bakınca basitliği çırılçıplak görülebiliyor!
her neyse be! her neyse! daha diyeceklerim vardi; ama, bir karalama kampanyasına dönüşmemesi için
burada bitiriyorum.
he belki ilginizi çeker; wewewenoktagönüldenverenlernoktakom!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar