kürtleri kabullenemeyen zihniyet

kürt oldukları için hangi okula gitmek isteyip te kabullenilmemiştirler. peki nerede legal işyeri açmak isteyip açamamışlardır. onu bırak, hangi otobüsten, taksiden, dolmuştan kürt oldukları için indirilmiştirler. ben herhangi bir yerde kürtler ve köpekler giremez diye bir tabela görmedim. ama bütün bunlar vardı dünyanın öbür ucundaki kıtada, sizi fişekleyen, koruduğunu söyleyen ülkede. inanın, başınız gerçekten onlardan biriyle derde girerse, arkanızda bir tek türkiye olacaktır.
yolun ortasında, metroda, otobüste, sadece kürtçe konuştuğunuz için dayak yiyorsanız eğer, oradan kovuluyorsanız, o zaman inanırım buna. ama eğer böyle çıkıntılık yapmaya, kudurmaya devam ederseniz, istediğiniz (!) olacak bu gidişle.
adınız inmiş sekize çıkmaz dokuza, neden? hertürlü illegal var onun için. saymıyayım şimdi burada uzun sürer. sen insanları tahrik edersen, yersin sopayı da, mermiyi de. sonra da her fırsatta o nefret ettiğin, kin kustuğun polis, gelir canını kurtarır, kolunu bacağını kırılmaktan, kopartılmaktan kurtarır. demokrasi isteriz özgürlük isteriz demeyin sakın bütün bunların üstüne, yediği kaba sıçmaya gerek yok. efendi efendi takılalım işte buralarda.
yok biz anlamıyoruz diyorsanız, gidip bi çay koyun. beni de çağırmayın.