siyasi bir simge olarak turban

dini kaygıları olan embesil siyasetçilerin, ordu ve resmi rejim putununmüntesibleri tarafından, atılan bu oltaya sazan olarak takılması neticesinde, gündemden düşmeyen meseledir.

türban veya başörtüsü meselesini, dini bir vecibe veya insan hakları tartışmasından uzaklaştırmak isteyen güruh, bu piç olmuş önermeyi ısıtıp ısıtıp, içinede laiklik sosu katıp bize servis etmelerinden mütevellit bu tartışmalar cereyan etmektedir.

türbana karşı çıkan ey nasipsizler!

işinize geldiğinde ''hak ve hukukun üstünlüğü veya laiklik dinin teminatıdır'' söylemini geviş getirirgibi dillendiriyorsunuz da, dini bir vecibe olarak başını örten bu insanlara neden birden siyasi imge olarak meseleyi tartışıp ağzınızdaki salyaları faş ediyorsunuz!

ağır basan görüş türban veya başörtüsünün dinin amir hükmüolduğudur.ağır basmayan görüşün sahipleri ise, bilindiği üzere sahiplerinin sesidir.bir an için dini vecibe olmadığı düşünülse dahi, insan hakları meyanında, zaten kimsenin müdahil olamayacağı bir giyinme biçimidir.

ya samimi olacaksınız ya da ''evet ben bunu dine saldırma olarak siyasi simge'' olarak görüyorum diye itirafta bulunacaksınız.

ya da sikime kadar sizin insanlık anlayışınız dedirteceksiniz bize.