bugün

kız çocuk

herşey yanlış anlamayla başlamıştı..

çocuk kızı yanlış anlamıştı..

oysaki kızın bundan haberi bile yoktu sonra söylediğinde kız doğruyu inanmadı çocuk,şaşırdı..

sonra konuşmaya başladılar..

herşeyden hemde ne var ne yoksa konuştular.acılarından,tvdeki reklamdan,eski aşklarından,başına gelen günlük olaylardan...

rapor verir gibi hergün anlatıyorlardı birbirlerine herşeyi...

çocuk beni en yakın arkadaşımdan bile iyi tanıyosun artık dedi bigün.

bi gün kız arkadaşının biriyle çıktığını öğrendi ona anlattı,o da sana oyun oynamış dedi(aslında kim kime oyun oynuyordu).

bi diğer gün çocuk msnde biriyle tanıştım en büyük zevkin ne diye sordu bende ... la konuşmak dedim,kızda sevgilinmi dedi,bende allah sonumuzu hayır etsin dedim dedi.

sonra çocukta ondan üç dilek diledi.

kız çocuğun doğum gününü kutlamıştı 12 yi geçe..çocuk ilk kutlayan sen oldun bunu hiç unutmıycam demişti.

kız mutsuzken çocukta mutsuz oldu.

çocuk mutsuzken kızda mutsuz oldu.diğerinin sıkıntısını öbürüde paylaştı.

sonra bigün çocuk benim kuşlarım var dedi,kız galiba onu bişeyde kırmıştı çok ama nedenini bilmiyordu.(hala da bilmiyor)

ama çocuk hiç söylemedi.o benle ölene kadar sır olarak kalcak dedi.

bi gün çocuk arkadaşıyla kavga etmişti kıza anlattı çözüm aradılar.???

kız farkına varmadı çocuğun onda alışkanlık yaptığını... onunla konuşmadan duramadığını...

onun için bir çok şeyden vazgeçtiğini söyleyemedi çocuğa.(hemde hiç) çocukla kız tanıştı bi gün...

kız giderken ne kadar heyecanlandığını hazır olduğu halde hemen gidemediğini söyleyemedi hiç!!

konuşacak bişey bulamadılar hiç...(ama genede çok şey konuştular).

kız kitaplarını alıp çocuğun rüyasına gircekti... çocuk kıza kek yapcaktı,hemde... sonra çocuk bi gece ben artık pes ediyom dedi ve onu çok isteyen kızla çıkmayı kabul edeceğini söyledi kıza,çok istedim ama olmadı dedi. kıza sen bana seni sevenle mutlu olabilirsin demiştin dedi(kız pişman oldu öyle bir şey dediğine çocuğa)kız gözünden yaş aka aka ona yanıt verdi,istiyosan git dedi...(ruhunun ne kötü olduğunu kimse bilemedi). kalbinin ne kadar kırıldığını o anda çocuk hiç göremedi...(göstermediki kız). kız ona itiraf etti hoşlandığını ama çocuk olmaz ben nasıl derim arkadaşıma dedi.(ne demesi gerekiyosa??). sonra çocuk gitti diğer kıza söyledi. yine konuştular sonra ama eskisi gibi değil.(büyü bozulmuştu bi kere) artık çocuk kıza sana kek yaparım demiyodu... sonra karşılaştılar bi gün çocuk ona baktı uzun uzun ,kız bakamadı,ama çocuğun baktığını biliyordu.. çocuk iyiki karşılaşmışız dedi.. bigün kamera açmıştı kızda çocukta ayrılamadı kız... kız çocuğa el sallada çıkayım artık dedi,çocuk sallamam o zaman gidersin dedi. sonra bi gün ayrıldım dedi çocuk. kız sevindi için için ama sonra öğrendi ki bitmemiş..kız farkına varmadı ne kadar sevdiğini hiç... vardığındaysa itiraf etmek için çok geç kalmıştı. çocuk kaçmıştı ondan... zamana ihtiyaç war demişti çocuk ve hikaye sonlanmadan bitmişti.. belki gelseydi çocuk kız gene kabul etmiycekti ama... kız merak ediyor şimdi acaba çocuk onu hala düşünüyormu diye (??) ve hala umursuyormu diye...hala aklının bi yerinde yeri varmı diye... kız sadece merak ediyooo... ve kız artık biliyor düş sona erdi...