türkün dini kemalizmdir

muhtemelen kılıç ali nin oglu altemur kılıç a ait oldugunu düşündügüm hededir. allahsızın kendisine din arayışıdır, " ben size dodma bırakmadım" diyen atatürk ü kıçından anlamış, kendi iktidarlarını silahın gölgesinde halkı faşistce bastırarak, her 10 yılda bir darbe yapıp o çocuklukluklarını tescil ettirmişlerin kalem sahibi uşaklarıdır bunlar, atatürk ün kapattıgı kökü dışarda bazı odaklardan yemlenen bu türden köpekler, bu türden açıklamalarla halkı sanki atatürk bunların fikir babasıymış gibi yaparak sogutmakta, kendi yal kaplarına biraz daha dolar cinsinden yal akmasını saglamaktalar.

ergenekon davasını anlayamamışlara bir kez daha diyorum ki, işte o şerefli savcı bu köpek yal yalayıcılarından bizi kurtaracaklar, o şerefli savcı bu yal kaplarını tekmeleyecek, bu kökü 48 de kurulan devlete dayalı yal yalayıcılarını bu toprakları kirletmelerini engelleyecek, o şerefli savcı yapamassa bir gün bir şerefli savcı çıkacak ve bunu yapacak, bunu ancak bir şerefli savcı yapabilir.

kemalizm, inönücülükle bu ülkeyi soyamayacagını anlayanların, bu halkın inönüden ne kadar nefret ettigini bilen kurnaz yal yalayıcıların uydurdugu, inönücülüge atatürk çülük kılıfı giydirerek oynadıkları oyundur. inönücülük lozan da bu millete oynanmış oyunun devamıdır, altın ı petrol ü çıkartmayacagız diye garantiler verenlerin, ülke kaynaklarını sömürtenlerin, kökü dışarda atatürk ün kapattıgı hain işbirlikçi odaklara hizzmet edenlerin dinidir.