bugün

uye lol

takibime aldığım bu yazarı insanları bilinçlendirme çabalamalarında ötürü yok etmeyi planlayan ajanlara karşı savaş veriyorum. fazla edebi dil kullandığı için kaale alınmıyor olabilir. sanırım yazım tarzı olarak bukovskiden esinlenir.
dualarını hepimiz için etmesini istediğimi, bir demet papatyayla kendisinden rica edeceğim. #5449049
doğaya saygılı olup bir bütün olma çabası içerisinde fark yarattığını hissetmeyi istemekten geri durmaz. kimi zaman absürd entryleriyle gülmeyen yüzümüzü güldürür kimi zaman beyin nöronlarımız arasında yeni köprüler kurdurtur. (abarttım ama olsun).yakında peygamber olduğunu açıklamasını dört gözle bekliyoruz ayrıca. o kadar çok peygamber olacaklara tavsiyelerde bulunuyor ki durduramıyoruz.
ayrıca dindar olanlara bu kadar yüklenmesin artık. yoksa gerçekleri gören ve anlayan dindar, yoldan çıkıp tüm kin ve nefretlerini insanlara saçabilir. uye lol bu gerçeği göz ardı etmesin! cahil insanları üzerimize salmasın. çünkü onları durdurabilmenin tek yolu cennet vaadinden geçer.
kendisine asla ve kat a ben dış görünüşü önemsemem dememek gerektiğini genç ve güzel kızlara tavsiye ederim.
kendisi, hiç bir sınıfa, ırka, topluluğa, din e hizmet etmek için gelmediğinin, en azından bu tür afyonlarla uyutulmadığının delillerini sıkça sunar entrylerinde.

#5405204 elbetteki bunun tartışmasını yapar, savunmaya, bağırmaya, çağırmaya, ayaklanmaya başlarlar. neden mi. çünkü dinimizde anlatmak gerekir, dinimizi yaymak, yapmasak bile inanmak gerektiğini öngörürler. gerçeği söylemek ve yaymak gerekir. amin.
yaşamak için tek bahanemiz umut un da içine etmiştir. aşkolsun valla. #5395192
en güzel diyoluğunu herkesin bilmesini isterim: #5392275
ayrıca 19 çaylaklardan biridir. oyun bahçesi mi sandınız lan burasını?

sigara aldığı bakkalla ne biçim sohbetler ediyorsun bakayım sen recep mecep? hıı.
''andolsunlu'' başlıklaklara neyseki son vermiştir.

kendisine küçük bir öneri de bulunup arthur schopenhauer az biraz da Nietzsche tarafından edindiği tüm bilgileri sildirtmesini tavsiye ediyorum. tehlikeli adamlar bunlar benden demesi. afyon niteliği görürler kimi zaman. gözlerini gerçeğe kör ederler. gerçekten başka aldatmacalara da kulak vermek gerekir. yaşıyorsak bi sebebi var. tıpkı tesadüfler gibi. bunu salladım ama sen yine de bu adamları dinleme derim ben.

değişik tanışıp kaynaşma hikayeli hayalleri yüzünden hala evinin karşısında yağmurdan korunmak için kuytuyu siper edinen bir kız bulamamıştır. #5300326
aşka da yavan bahane der ama sözlüğü de ders çalışmak için kullanır. bu yüzden muhasebe kodlarıyla ilgili entry leri bolcadır.
kısacası ne umut, ne inanç, ne aşk, ne mutluluk, ne üretim vs...hiç bir şeyin insanı insan yapmadığına kanaat getirdikten sonra soluğu iki biranın kucağında alır, buna da insanı insan yapan detay adını verir. gerçi orda bi nokta eksik ama olsun. noktasız haliyle insanı insan yapan detayın : cepteki anahtar şıngırtısına eşlik eden bozuk paralar olduğuna inanır. böyle de tuhaf bişey.