bugün

raynor

kendinisi emoların avukatı ilan etmiş kişi.
emolar iyidir hacu ancak bir şeyler açıklamam gerek.

şimdi bu arkadaş bir kaç başlık altında inceden inceden benim eleştirimi yapmış okudum ve anladım * .

şimdi benim emolarla alakalı başlıklarım için şöyle buyurmuş ''bazıları saygıdan bahseder mesela ezana saygı duyulması gerektiğinden bahseder ancak kendisi saygı duymaz'' evet bunu ben yazmıştım hatırlıyorum ancak bir kaç şeyi açıklamam gerek.

benim emolarla alakalı açmış olduğum başlıklara bakarsa tekrardan bir şey görecektir göreceği şudur ki ''ben emolarla alakalı bir rahatsızlığım olduğunu söylemedim! benim göz zevkimi bozuyor da demedim! yahut olmayan bir şeyi de demedim!'' bu arkadaş benim için ''emolar benim göz zevkimi bozuyor demiş ama kendisi başka konularda saygı söylüyor kendiside saygılı olacak'' iyide güzel kardeşim abim ablam şimdi sorun şu ''camiye giden müslüman, oruç tutan müslüman, sakallı müslüman, namaz kılan müslüman'' gibi başlıklara ben bir şey diyemem ki. neden diyemem biliyor musun? çünkü müslümanların yaptığı şeylerdir onlarda ondan. yani genel müslümanın profilidir onlar o yüzden ben bir şey diyemem.

kendine emo diyen birine emo demek ne zamandan beri hakaret oldu ayrıca emoların ''genel özellikleri'' nelerdir benim bahsettiğim şeyler değil midir?
bunları söylemek yanlış mıdır? bir saygısızlık mıdır? ben şöyle bir başlık açsaydım dediğin doğru olurdu ''emoların orospu olması'' ''emoların aptal olması'' ''emoların insan olmaması'' şeklinde başlık açsaydım haklılık payın olurdu.
ama ben şu şekilde başlıklar açmışım veyahut şu şekilde başlıklar açılmış ben yazmışım;

iett nin emo otobüs söförü istihdamı/#5405926
en yakın arkadaşın emo olması/#5405908
damdaki emo/#5405865
kurtlar vadisi emo/#5405763
isyankar emo/#5405742
emoysa koy sepete/#5405711
kel emo/#5405684
kızgın emo/#5405675
emolara laf ettirmeyen gururlu emo/#5405619
emolarla kafayı bozmuş yazarlar/#5405557
seri eksi oy veren emo/#5405489
emoların sözlüğü basması/#5405457
emoların sözlüğü basması/#5405386

sadece emoysa koy sepete başlığı biraz saçma olabilir o başlık konusunda haklısın ancak ''o entrylerini götüne sokarlar'' tipli entryler görünce insan biraz sinirlenebiliyor?

sadece açıklama gereği hisettim başka bir nedeni yok.
güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026