bugün
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- sabahları sevilen şeyler11
- fake yazar anlama kılavuzu5
- g i l d e d l i l y3
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek3
- bir bela geliyor9
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- hiç uykum yok amk3
- the odyssey4
- iyi geceler6
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- izmir'in mis gibi kokması10
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler9
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- alfa romeo4
- fransa6
- yüksek enflasyon4
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın5
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek3
- salat namaz değildir12
- fall 23
- trump'ın iran savaşına dair açıklaması2
- arkadaşlar çüş6
- meksika açmazı macerası15
- bir gün herkes ak partili olacak14
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur4
- tombik döner dünyanın en iyi sandviçi5
- okul saldırısı7
- yuki hammer 50 cc2
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi2
- cemil tugay7
- mezut barzani nin yahudi olması18
- enayimiknatisi9
- bu durumda ne yapardınız9
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- anın görüntüsü31
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- fakirlere yardım etmek2
- kuran allah kelamı olarak ezeli mi5
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- antalya2
- tekrar izlenebilecek diziler4
- çocuğa israil diye isim koymak17
- televole kültürünün dilimize kazandırdığı terimler9
- izmir in fethi3
bir köpek ismidir, hangi köpek mi ? bizim mahallede bir köpek. sahipli bir köpekti sahipli diyorum çünkü ben çocukken böyle şimdiki gibi şehirlerde sahipli cins cins köpekler yoktu onlar tv deyaşarlardı ama canlısını biz göremezdik. bizim köpeklerimiz özgürlerdi. neyse işte bu sahipli köpeklerden biri kartopuydu ve minicik bir köpekti ama minicik şirin köpek değildi minicik ve sahipliyim diye pek bir havalıydı. o günlerde benim ve mahalleden bir arkadaşımla hep beraber takıldığımız bir köpeğimiz vardı adı karabaştı. ilkokulda olduğumuzdan ve her köpekli hikayede köpekler karabaş olduğundan olsa gerek ona bu ismi koymuştuk ama başında hafif bir parça karalık da vardı hani. neyse bu karabaşın yerden yüksekliği benim omuz seviyeme gelirdi o çok büyük değildi de ben küçüktüm yani. işte o arkadaşımız karabaşla koşardık sokak sokak gezerdik ve nihayet namımız mahallede yayıldı bu kartopu' nun sahibi bizi kıskanmasıyla bize meydan okudu : benim kartopum sizin karabaşınızı döver. biz ürkmüştük önce çünkü karabaşı iyi biliyorduk bir kızarsa kartopu nartpu dinlemez silkeler atardı. neyse gün geldi kavga başladı kartopu artiz tabi sahibi de var ya hemen saldırdı bizim karabaş a 2-3 saniye bir kaos oldu ve kartopu sahibinin bacakları arasına topukladı kaçtı. hey gidi karabaşım hiç de gururlanmadı dönüp bakmadık bile arkamıza çekip gittik yeni maceralara. sonra bir sabah yine karabaş ın sokaktaki yattığı yere gittim bir baktım karabaş yerde yatıyor ama kalkmıyor.sonra büyük adamlar geldi yaklaşma dediler..zehirlemişler karabaşı mızı..ağladık..çok ağladık.. köpeğimizi değil bir dostumuzu zehirlemişlerdi. o günlerde içimde yer etti tüm resmi kurumlara özellikle belediyeye karşı içimde kinim vardır.
Gündemdeki Haberler