bugün

çakma forma

orjinallerinin piyasada 65-100 tl arasında alıcı bulduğu ürünlerin sahte versiyonları.

iki çeşit çakma forma vardır, birincisi forma demeye bin şahit isteyen çakma çocuk forması.
bu formaların fiyatlarında belirleyici unsur olmamakla birlikte, çocuğuna forma alacak babanın saflık derecesine göre 20 liraya kadar işlem görebilir.
formanın reklamları gerçeğe hiç benzemez. takımın arması bile olmaz bazen bu formalarda, sadece yıldızlar olur..

ikinci tip çakma forma, gerçeğinden ayırt etmekte bir çok kişinin zorlanacağı sağlam çakma formalardır. bu formalar, marka kumaşları, reklamları, kesimleri bakımından bildiğin orjinal formadır.
lakin maliyeti çok düşük olsa gerek bugün 25 liradan açılan kapının 10 lirada kapandığına tanık oldum, hatta bursa da 5 liraya bordeaux forması almışlığım vardır.

sahte forma alarak takımların kazanç kapılarının köküne kibrit suyu dökmüş olabilirsiniz, ama bazen bunlar çok işe yarar.. mesela sene başında kuzenimle iddiasına girdik, gol krallığı konusunda. ben guiza dedim, o baros dedi.. neyse guiza aylarca gol atamadı nihayetinde ihale bana kaldı. ben gidip ona beyazıt tan çakma baros forması alacagım o da dicek ki haha bak ne oldu lan aldın işte filan. hadi kaçtım ben..
© copyright 2005 - 2026