bugün

17 haziran 2009 fenerbahçe ülker efes pilsen maçı

Bazı insanların hala futbolun, basketbolun bir oyun olduğunu öğrenemediğini gösteren maç olmuştur. Sonuçta kazanmanın da, kaybetmenin de bu oyunda var olduğunun bilincinde olmak gerekiyor. Bir Fenerbahçeli olarak Efes Pilsen'in daha iyi oynadığını ve şampiyonluğu hak ettiğini düşünüyorum. Onları tebrik ediyorum. Fenerbahçe yönetiminin seyircisi adına Efes Pilsen'den özür dilemesi gerekiyor.

Bu olayların hiç bir haklı nedeni olamaz. Kaya'nın tahrik edici hareketleri, Efes Pilsen teknik adamının ilk maçlardaki hakem hakkındaki açıklamaları, ardından bir önceki maçta hiç uygulanmayan bir hakem kararın uygulanması, ortamın fazla gerilmesine neden olan diğer hareketler vs... Bunlar ister haklı ister haksız nedenler olsun, bu olayları çıkaranları hiç bir şekilde haklı çıkarmaz.

Bu maçta olayları çıkaranların içlerindeki nefret bu olayların nedeni iken, sözde olayları eleştiri kılıfı altında bir takımın (Fenerbahçe'nin) tüm taraftarlarına ve tüm kulübe hakaret edilmesi de, başka bir nefretin sonucudur. Bu da bir tür holiganca davranıştır.
güncel Önemli Başlıklar