uludağ sözlük harbi kişisel gelişim kılavuzu

Sözlük müdavimlerinin hayatta daha başarılı olmalarını sağlayacak dersler silsilesi.

ders 2: Ev ahalisi yan odadayken porno izleyip sıvazlamak.
Günümüz gençliğinin boş zamanlarında en çok başvurduğu etkinlik can sıkıntısını geçirmek amacıyla adult filmlere göz gezdirme alışkanlığıdır. Böylelikle bedensel arınmadan ziyade gençler ruhsal doygunluğa da ulaşmış olur.

Yan odada aile fertlerinden herhangi biri varken gerek internetten faydalanarak gerekse bilgisayarının ya da taşınabilir aygıtının hafızasında saklanan devasa boyutlardaki filmleri kullanarak kişisel doyuma ulaşmak isteyen kişi ilk olarak bilgisayarının konumunu kontrol etmelidir.Ekranı giriş kapısına dönük durmakta olan bir bilgisayar hiç de hoş olmayacak sürprizlere gebe kalacaktır. Bu sebeple ekran değil kişi kapıya dönük olmalıdır.

ikincil olarak kişi ses sistemini kontrol etmelidir. Uygun bir deliğe montajlanacak olan kulaklık sadece bir kulağa takılarak dışarıdan gelen seslere de tepki verilecek durumda olunulmalıdır.

Ekstra olarak rahat şekilde uzanılabilinecek bir yerde buludurulması gereken bir adet rulo tuvalet kağıdı beklenmeyen kazalara karşı güvenlik oluşturacaktır.

En basit yöntem olarak öngörülen kapıyı kilitleme ise evde huzurun bozulmasına ve güvensiz bir ortam oluşmasına sebebiyet verecektir.

Bu temel adımlar doğru olarak uyulduğu vakit siz ve kendiniz arasında unutulmayacak anlar yaşanması içten bile değildir.