varan

her zaman kaliteli olan fakat genelde kabak gibi yanlışlıklara sebep veren firma. örneğin yeri gelmiştir ankara istanbul arabasını minibüs olarak belirlemiştir. resmen minibüs gibidir küçücüktür ayrıca 1-2 numaralı bileti bizle beraber bi 10-15 kişiye daha vermişlerdir. 1 saat geç kalkmışızdır.

ayrıca köpek getirebilir miyiz diye sorulduğunda o zamanlar evet diyen firmadır. köpek bagajdan havlamaya başlayınca, yolcuların da şikayetiyle ( rahatsızlıktan değil de acımadan daha çok ) durdurup, sahiplerini indirmişlerdir.

ayrıca servis olarak kesinlikle ve kesinlikle ulusoy,metro ile karşılaştırılamaz. örneğin nitelik olarak vermek gerekirse, verdiği sandviçlerden, bisküvilere kadar vs. kaliteli mallardır. kahve olarak nescafe, çay olayak lipton kullanırlar.
nicelik olarak da aynı şeyleri söyleyebiliriz. ulusoy'da topu topu yanlış hatırlamıyorsam 2 defa (moladan önce,moladan sonra idi bizim gittiğimiz güzergahta) ana servis yapılıyorsa, varan'da abartısız en az 5-6 kere yapılmaktadır. ve dediğim gibi çok daha kalitelileri ile.

müzik sistemi de bulunur da ben bunu beğenmiyorum metal çalmıyorlar *