bugün

türkan saylan ın ölümüne sevinenler

--spoiler--
http://www.bugun.com.tr/h...beri-ref-f5haber.com.aspx
--spoiler--

ben bu haberleri okuduktan sonra böyle bir kadının yaptığı yardımlar kimlere gittiğini, bu lafları bir yerlerde saf ediyorsa... bence bu arkadaşların birdaha düşünmesi gerektiğini söylerim ve cumhuriyetciler siz neden lâiklikle dinliği bir birine karşıtırıyorsunuz demokrasi bir devlette yaşıyoruz diyorsunuz, saygı değer mustafa kemal atatürk'ün izindeyiz diyorsunuz bu mu? atam'ın izinde olmak bu mu? lâiklik, eşitlik, demokrasi bu mu? bir kadının bu şekilde halkı bir birine kışkırtması mı atam'ın izinde gitmek ben biliyorum ki bu devlette bugün savaş olsa ilk lâiklikten, eşitlilikten bahsedenler kaçıcak ama yine biliyorum ki bu vatanı tarihinde nasıl vatan severler varsa şimdide var. türkiye de yaşayan türklere sorarım bizim osmanlı devletimiz yedi kıtaya hükmettiğinde 600 sene bu topraklarda yaşadığındı. şimdi güçlü dediğiniz amerika henüz 50. senesinde akıllı olun derim.

--spoiler--
Bu ülkede hristiyanlığı nasıl yayabiliriz. KÜRDiSTAN'ın temellerini nasıl atabiliriz:

- ATATÜRK ismini kullanırsak bunu daha rahat yapabiliriz. Hem para toplar hem destek alırız, kampanyalar düzenler, TÜRKLERDEN topladığımız paralarla, KÜRTLERi daha bilinçli hale getiririz, cahil insanlarla KÜRDiSTAN'ı kuramayız, Hristiyanlığı bu şekilde daha rahat yaymamız da mümkün.

-Türkler tarihten beri yakan yıkan bir millet.

-Bir öğrenci sıranın üzerinde namaz kılacağına bale yapsın. Çağdaş Türkiye böyle olur.

-"Biz Türkler hep akın etmişiz; yakıp yıkmışız, başkalarının yaptıklarını yakıp yıkmışız. Şimdi kendi yaptıklarımızı yıkıyoruz. Nedir bu alışkanlık. Biz yakıp yıkmak için var değiliz. Biz yaratmak, geliştirmek ve çağın üstüne geçmek için varız."

-"Gençlik Orkestrası'nı yaratan ve yöneten arkadaşımızın ismi Muhammed. Düşünebiliyor musunuz buradaki ironiyi?"
--spoiler--