bugün

10 mayıs 2009 istanbul halı saha zirvesi

usbgl'nin son haftası munasebeti ile hem yeni oyuncu arkadaşlarımızı tanımak hem de diğer usbgl oyuncuları ile tanışma maksatlı zirvemizdir.

aynı zamanda bu zirvemiz, 10 mayıs 2009 fc öküztopu st istanbulls maçı gibi usbgl'nin şampiyonunu belirleyecegi maçtan hemen önce olacagı için diğer oyuncu arkadaşlar adına yeni lig projemiz için bir ön basamak olacaktır. bu sayede yeni arkadaşlarımız kendilerini gösterebileceklerdir.

10 mayıs pazar günü saat 15.00 de düşündüğümüz bu zirvemiz için kesin katılım sağlayacak arkadaşlarımız 9 mayıs 2009 cumartesi öglen 13.00 e kadar bendeniz melankolik 'e pm atmalıdırlar.

merak edenler için yer : dikilitaş arena stadyumu'dur. *

bu musabakamız 6'şarlıktan toplam 12 kişi ile yapılacak olup kesin maç kadrosu ve yedek arkadaslar 9 mayıs cumartesi saat 22.30'da tarafımdan bu başlık altında belirtilecektir.

kadrolar iki kaptanın karşılıklı adım alışmaları ile secilecektir.

kaptanlarımız için;

1. (bkz: baltali ilah)

2. (bkz: templar)

bu zirvemize halı saha maçı haricinde katılımları da bekliyoruz.

zirvemizin ardından da usbgl şampiyonunu belirleyecek fc öküztopu vs st istanbulls maçını hep birlikte izleyecegiz. tabiki ben sahada olacagım için söz vermeyeyim.

Halı saha gibi organizasyonlarda iletişimin önemini anlatmaya gerek yok sanırım...bu sebepten kesin olarak oynayacak arkadaşlar melankolik'e pm atıp telefon numaralarını bırakmak durumdadır. aksi durumdaki katılımlar degerlendirilmeyecektir. bilgilerinize.

haydi rastgele...

Kadro durumu ve bulusma yeri editi:

(#5182331)