bugün

damdaki deli

başım ağırıyor.

yemek getirin bana açlıktan ölmek üzereyim. şimdi daha iyi anlıyorum insanları. 2 gündür pek bir şey yemedim. manyak mısın olm sen neden yemedin? diye soranlara canım istemedi diyeyim.

aslında biraz yedim öğlen bir şeyler yediğimi hatırlıyorum.
ama ne olduğu konusunda bir fikrim yok unutmuşum. ama açım.
şu anda yanımda püskülütüm var ara sıra bir tane ağzıma atıyorum midemi kazıklıyor kandırıyorum.

geçici bir tokluk hissi ile uyuşturuyorum beynimi bir müddet sonra acıkıyorum. su içiyorum bu sefer.. oyle devam ediyor.

çok acım ama canım yemek istemiyor allahım ne kadar tembelim. kim yapacak yemek lan? pideciye küstüm belki küsmesem siparis ederdim ama gecen gün ibnelik yaptı iki saat getirmedi dedim bir daha sipariş vermeyecegim. ben dedim mi sözümü tutarım. sonunda da böyle aç kalırım işte.

çok acım başım agırıyor ellerim omuzlarım ağırıyor uykum var boynumda agırıyor biraz. bütün bunlar aclıktan mı oluyor yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. bildiğim tek şey bu amuna kodum televizyonundan cıkan keman sesi beynimi mikti afedersiniz durun kapatayım. ehe

canım sıkılıyor tabi birde. sabahtan beri bulaşmadığım adam kalmadı. bu gün bir şeyler oluyor ama çozemedim olayı hacu herkeşler gitmiş.

5 aylık yegenim msn de oturum actı suan. ayrıca kendisinin facebook hesabı var. ben bunun babasına yani benim enişteme ne diyeyim?
teknolojiden nefret etmeye başladım ama hayatım teknoloji lan o olmasa yaşayamam ne yapacagım bilmiiyorum.

karnı aç yazar. çok... bayaaaa. ölüyorum lan.