bugün

1 numara

ergenekon konusunda bahsi geçen kişiyse mevzu bahis 1 numara, milli eğitim bakanı hüseyin çelik'in tanıdığı kişidir.

kendisi diyor "aralarında 1 numara'ya "emrinizdeyim" diyenler var" e hüseyin, kimin kime "emrinizdeyim" dediğini biliyorsun, söyleyiver şu 1 numara'yı da yüreğimiz ferahlasın.

hüseyinciğimin ve aynı çizgideki kişilerin benzer açıklamalarına rağmen bu davaya "siyasi değil" diyenler yok mu? ilginç hakikaten...

o değil de ben en başta yılmaz darbesavarların hüseyin çelik'e tepki koymasını beklerdim, "kim bu darbeci açıklayın sayın bakanım arkanızdayız" falan demelerini isterdim, açıklayamazsa "neden ortalığı bulandırıp bizi heyecanlandırıyorsun be hüseyin?" demelerini beklerdim.

zaman gazetesi'nden, taraf'tan, sabah'tan, yeni şafak'tan, vakit'ten, stv'den, kanal 7'den, atv'den soru beklerdim hüseyin çelik'e "kim bu 1 numara sayın bakanım?" diye.

öyle anahaber bültenlerinde, manşetlerde ağzından tükürükler saça saça "ergenekon terör örgütü" veya "etö" demekle olmuyor bu işler, buyrun sorun hüseyinciğime.

son olarak tekrar soruyorum, "kim bu 1 numara hüseyin? adamsan -bak adam değilsin demiyorum- açıklarsın! ha yok hiçbir halttan bilgin yoksa neden ortalığı bulandırıyorsun? hani toplumsal barış?"