bugün
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı9
- morkstar yazdı bunu12
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi5
- dünya52
- anın görüntüsü27
- ismet gurbuz vs ellerim bos gonlum hos5
- recep tayyip erdoğan8
- fatma betül sayan kaya6
- morkstar9
- sırrı süreyya önder türkmen dir7
- gocu32
- sözlük yazarlarının ruh hali3
- hem sırrı süreyyacı hem atatürkçü olmak3
- avrupa11
- bayana hesap ödetmek5
- gocunun elleri9
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası4
- firavun neden helak oldu5
- beraber sözlüğün içine edeq mi tatlı kıs4
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın4
- türk dil bayramı kutlu olsun3
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- ismet inönü ve atatürk arasında olası diyaloglar3
- slm yazan erkek3
- istanbul'a taşınmak istemek4
- sözlük kasıyor msn var mı3
- kadirov karizması3
- anneye hakaret etmek6
- tehcire soykırım diyen piçler2
- sözlükte seviyenin geçen aya göre yüzde 23 düşmesi3
- atatürk'ün mirası2
- ebgh silik olsun kampanyası2
- atatürk'ün çanakkale kumandanı olması2
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan9
- kuran'a göre allah la konuşamazsınız2
- karton toplayan çocuk3
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları16
- ispanya3
- benzin zamlarına laf edemeyen ak çomarlar3
- ismetin sol framenin içine etmesi5
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- reklam3
- en yakın arkadaşın temizlik hastası olması2
- 29 eylül 2026 ispanya hırvatistan maçı2
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak7
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- sözlüğün en güzel kadını26
- fransa9
- beni eksilediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar2
- sırbistan4
kendisi hakkında büyük yanılgılara sahip olunan isim. önceki başkan sabri uğur'un şehri güzelleştirmenin yanında esnafı zor durumda bırakması ve bu şehri güzelleştirirken dışarıdan gelen firmalara istihdam sağlaması en büyük etkendir. tepki oylarıdır.
çok asabi olduğu bilinen eski akp li başkanın kaba ve sinirli konuşmalarının esnaf ve diğer ticaret ile uğraşan kesimden tepki almasına yol açmıştır.
ayrıca ismail ok seçim çalışmalarına ve projelerine 2 yıl önce başlamıştır. haksız kesilen ve kesilecek olan asvalt parasını halkına ödetmeyecektir. bir kuruş dahi almayacaktır. evet diğer şehirler duyun bunu. ve her ay su faturasına yansıyan saçma 5 tl lik vergiyi de almayacaktır.
balıkesir'in köyünden çıkmıştır bu adam. gönlünü vermiştir. arkasında çok güçlü arkadaşları vardır. ha öyle mafya değil, hepsi eğitimci. artık balıkesir için bir şeyler yapmak isteyen, hepsi de balıkesirli!
olaylara parti gözünden bakan at gözlüklüdür. yok neymiş oylar sola gitmesin diye mhp ye kaymış oylar. öyle değil arkadaş, adamına verildi o oylar, herhangi bir partiye değil. ahanda işte adam kendisi seçildi. ben de ona oyumu verdim. ben kendim geliyorum dedi ve seçildikten sonra rozetini çıkardı.
ha, iktidar partisi değil diye balıkesir'e az para gelecekmişmiş, lan akp akp diye partini övüyorsun, yapacağın çifte standardı da açıkça söylüyorsun. bunu hesaplamıştır zaten başkan, o yüzden pek de dert etmiyorum.
(bkz: önün açık balıkesir)
(bkz: belediye başkanının kapısını söktürmesi)
çok asabi olduğu bilinen eski akp li başkanın kaba ve sinirli konuşmalarının esnaf ve diğer ticaret ile uğraşan kesimden tepki almasına yol açmıştır.
ayrıca ismail ok seçim çalışmalarına ve projelerine 2 yıl önce başlamıştır. haksız kesilen ve kesilecek olan asvalt parasını halkına ödetmeyecektir. bir kuruş dahi almayacaktır. evet diğer şehirler duyun bunu. ve her ay su faturasına yansıyan saçma 5 tl lik vergiyi de almayacaktır.
balıkesir'in köyünden çıkmıştır bu adam. gönlünü vermiştir. arkasında çok güçlü arkadaşları vardır. ha öyle mafya değil, hepsi eğitimci. artık balıkesir için bir şeyler yapmak isteyen, hepsi de balıkesirli!
olaylara parti gözünden bakan at gözlüklüdür. yok neymiş oylar sola gitmesin diye mhp ye kaymış oylar. öyle değil arkadaş, adamına verildi o oylar, herhangi bir partiye değil. ahanda işte adam kendisi seçildi. ben de ona oyumu verdim. ben kendim geliyorum dedi ve seçildikten sonra rozetini çıkardı.
ha, iktidar partisi değil diye balıkesir'e az para gelecekmişmiş, lan akp akp diye partini övüyorsun, yapacağın çifte standardı da açıkça söylüyorsun. bunu hesaplamıştır zaten başkan, o yüzden pek de dert etmiyorum.
(bkz: önün açık balıkesir)
(bkz: belediye başkanının kapısını söktürmesi)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar