bugün

allah olmak zorunda

duygu somürüsü yapılmayan ve allahın olmak zorunda olmasının gerektiğini belirten baslık. baslık denilince formata uymuyor biliyorum ancak özür diliyorum. bu olay biraz vahim.

efendim ben duygu sömürüsü yapmısım. insanlar duygu somürüsünden ne anlıyor vallahi bilmiyorum. simdi ben olan bir olayı anlatmısım bu duygu somürüsü mü oluyor? yani ben bunu anlatmamam mı gerekiyordu? gormememiz ve duymamamız gerekiyor sanıyorum.

duygu somürüsü he. ben duygu somürüsü yapmak isteseydim kralını yapardım arkadasım merak etme sen. burada amk bir bok yazıyoruz bu yazdıklarım da dogru olan seyler. ben bedensel enggelli birisiyim izmirde oturuyorum. isteyene adresime ve fotograflarıma kadar veririm. sizin duygu somürüsünden anladıgınız eger olan seyleri soylemek ise yanlıs düsünüyorsunuz. benim soyledigim seylerin icinde tek kelime bile yanlıs değil. haa siz günesi gozünüzü kapatarak ''lalala günes yok lalaala'' diyorsanız bilemem.

dostum duygu somürüsünü bil ve oyle konus ne demek duygu somürüsü yahu. allahım yarabbim ben burada duygu somürüsü yapsam emin ol benim hysadıklarım daha kotü bunu sen anlayamazsın belki ama anlatsam oturur aglarsın diyecegim ama sen ona da duygu somürüsü dersin diye diyemiyorum.

ben duygu somürüsü neden yapayım ne gibi bir kazancım var. size bir şeyler anlatmak istiyorum sen ister alırsın ister ''ben almayayım'' der cekilirsin kenarıya.

insanlara camur neden atıyorsun anlamıyotrum. forum gibi oldu amk.

tanım yapalım belki kurtarırız: allahın varlıgından emin olan kişinin bir olayı anlatması ve allah var ve olmak zorunda diye demesi bazı kişilere bir şeyleri anlatma cabası. hayatlarında sıkıntı yüzü gormemiş gotüne buzlu badem sokmaktan oteye gitmemiş en büyük acısı ilk okulda verem asısı olmus ama ''allah yok '' diyebilme ceasretini gosteren kişilere ''bak dost sen allah yok diyorsun ama allah olmak zorunda'' demek. anlayan anlar anlamayan gül güle..