bugün

erdogan bilenser

bursa'nın 1999-2004 arasında efsane belediye başkanı. bursaray'ın 18 kilomteresini tam da söz verdiği tarihte bursalılara sunan kişi.

erdem saker yönetiminin kdv hesaplamasını yapmaması nedeniyle iptal edilen bursaray ihalesini maalesef daha pahalı bir meblaya almanlara yaptırmak zorunda kalmıştır. ayrıca bu kdv sorunundan doğan proje aksaklığı o dönemde son istasyon olarak inşa edilen şehreküstü'den sonra bir istasyon daha yapılmasına da engel olmuştur. dönemin iktidarı dsp'den belediye başkanı seçilmesine rağmen hükümetten tek kuruş para görmemiştir bilenser. hani 2004'ten sonra gelen paralar eğer bilenser'e gelseydi bursa ne olurdu bilinmez?

belediye otobüsüne, bursaray'a binmesi ve halkla iç içe oluşu unutulmazlar arasına koymuştur kendisini. erdoğan bilenser korulmalarla, eskortlarla gezen bir başkan olmadı hiç bir zaman.

yıllardır afsalt dökülmemiş bir sokağı asfaltladıktan sonra kalkıp bakanları, valiyi, garnizon komutanını çağırıp da sokak açılışı yapmak gibi bir görgüsüzlükte bulunmaması bile o'nu saygın bir kişi yapıyor.

kendisini her zaman büyük sevgiyle, saygıyla anarım. bursa'ya çok fazlaydı, ve maalesef bunun farkındaydı.
güncel Önemli Başlıklar