bugün

evrim uzmanı olup diğer teorilerden çakmamak

çok ilgi çekici olmasının yanında ironik bir durumdur. bunu son bilim ve teknik'te darwin sansüründe de gördük. "sadece bir teori, bilimsel değil ki" diye saçmalamayanlardan, "evrimin bilimle alakası yoktur, biraz düşünen anlar evrim olmadığını" diye kendi kafasının ne kadar küçük algıladığını kanıtlamaya çalışanlara kadar bir alay insan gördük.

peki çok küçük ve çok hızlı maddelerin fiziğini ve davranışlarını inceleyen kuantum fiziği ve teorisi hakkında neden insanlar karşı gelmemekte, "sadece bir teori, bu safsatadır" dememekte, "biraz aklı olan böyle bi şey olmayacağını bilir, bakın uçak bile anca ne kadar hızlı gidiyor, ışık hızına yakın hızlar olabilir mi, biraz düşünseniz olmayacağını anlarsınız, olsa uçak giderdi zaten" diye benim beynim zaten bit beyni kadar çığırmalarını yapmamaktadır?

ben insanları buna davet ediyorum. gelin tüm bilimsel teorileri "bunlar sadece bir teori" diyerek çürütelim. evrim teorisini çürüttük böyle, niye daha fazlasını çürütmeyelim de bilim dünyasını ve bir dolu araştırmacıyı boşu boşuna yoralım? bizler, o insanların hayatlarını kurtarabilir, onları doğru yola yönlendirebiliriz. bunu insanlardan esirgemeyelim.