bugün

ispanya'nin terör bitirme formülü

ya oğlum sen sürekli kafan güzel mi giriyorsun sözlüğe ? ben 0 0 7 nin yazdığını okumadan yazdım onu göndere basıp entry gittikten sonra gördüm yeni entryleri. 3 dakika içerisinde o entryi okuyup benim yazdığım entryi yazabilecek birisi yok zaten burada. aranızda flash gordon falan yoksa tabi..

kardeşim ispanya ile türkiyeyi, kolombiya ile türkiyeyi veya ortadoğuda olmayan herhangi bir ülke ile türkiyeyi denk tutup örneklendiremezsin. sebebini de yukarıda yazdım senin kafanın almaması normal çünkü sen bu ülkede bu coğrafyada yaşamıyorsun. pkk nın amacı ile eta nın amacı ira nın amacı farc ın amacı bir değil olamazda. pkk ideolojisi olan bir örgüt değil en basitinden. görünür kısmı "kürtlerin haklarını savunmak" ama özünde tamamen türkiyeyi terörle meşgul etmek, uyuşturucu ve kaçakçılık işleri ile birilerine yasadışı para kaynağı olmak. sen nasıl böyle bir örgüt ile onları mukayese edebiliyorsun en basitinden..

sen etanın katlettiği çocuk, kadın, öğretmen, doktor, sivil sayısı ile pkk nın katlettiklerini bir tablolasana en basitinden. seviyorsun ya bu tablo işlerini şunu da bir yapıver.
© copyright 2005 - 2026