bugün

devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi

tamam gel beraber gidelim diyoruz biz de ? kanka biz vatan görevinden kaçmıyoruz kaçacak olsak 25 sene önce kaçardık zaten.. herkesin bir sırası var benim askerlik yaptığım dönemde ben görevimi yaptım askerde kalmayı seçmedim seçsem muhtemelen şimdiye emekli de olmuştum çoktan. askerlik süresi boyunca veya askerde kalmayı tercih etmiş olsam görev sürem boyunca çatışma olduğunda girecektim zaten. öyle bir yazıyorsun ki amk sanki biz asker kaçağıyız şimdi çağırsalar gene kaçacağız.. lan bizim zamanımız geçti geçti savaş hali olmadıkça "gelmek istiyoruz" desek bile bu yaşta ne yapacaksın amk der geri gönderirler.

ihanet sürecinin ilkine de biz karşıydık siz gene böyle destekliyordunuz analar ağlasın mı istiyorsunuz diyordunuz sonucunda ne oldu ? şimdi biz 2. ye de karşıyız siz gene terör bitmesin istiyorsunuz diyerek destekliyorsunuz ? oturup aynı hatayı tekrar mı yapıyoruz ilkinde bunlar haklı çıkmıştı diyeceğinize gene ilkindeki gibi bizimle didişiyorsunuz. siz iflah olmazsınız emin ol..
© copyright 2005 - 2026