bugün

kavga eden kezbanlardan hangisi daha kezban

Tam bir muamma azizim. Bunu bilmek için isviçre bilim adamlarından en az pandik yemek lazımdır.

Ama önce kezban kelimesinin anlamını tarif etmek gerekmektedir. "Yenge yenge kezban yenge mıhtar moldun kezban yenge" , öhöm tam şiveyle yazmak asalettendir, türküsü ile dillere pelesenk olmuş bir isimdir azizim. Ama türkü de geçen yengemizin kezbanlıkla pek bir alakası yoktur. Bazı iddialara göre "kizb" yani yalan kökünden gelir kezban ismi. ilginc.

Biz erkeklerin "kezban" diye tarif ettiği , tamladığı , nitelediği şey tam karşılamasa da "gizli eşcinsel erkek" tamlamasının dişi versiyondur.

Olay nedir? Şark kurnazlığının diğer adıdır. Bir olmamışlık , eksiklik , çiğlik , tam sindirilmemiş papates kızartması kusmuğu kokmaktadır.

Şimdi azizim hal böyle iken, karar veremedim şahsen. Hangisi daha kezban bu eksik eteklerin. Kızmayayım diyorum ama olmuyor. Hiç utanma arlanma yok azizim sizde, neyi paylaşamıyorsunuz? Nedir derdiniz? Açık olun , derdinizi net söyleyin derman olalım, karlı ovalarda seyran edelim. Bu mu lan yazarlık? iki kelime bir araya getirdiniz diye kendinizi nimetten mi sanıyorsunuz lan fasülyeler? Sorular sorular ve bilinmezlik.

Neyse beni gidip biraz yüzeyim.
© copyright 2005 - 2026