bugün

menderes türel

spora siyaset karıştıran kişi.

şehir takımlarının belediyelerden destek aldığı bilinir ancak iş bu kadar aleni boyutta ancak akp'li belediyelerde oluyor.

bu kişi stad içinde kendi seçim broşürlerini dağıttırır. hayır kardeşim, dağıttır stadın dışında? başka partinin adayı stad içinde dağıttırabilir mi? dağıttıramaz! ama bu abimiz dağıttırır, ağzını açsa "belediye faaliyetlerini tanıtıyoruz" diye savunma yapar. 5 yıldır hangi maçta hangi faaliyetin broşürü dağıtıldı menderes?

antalyaspor taraftarını satın almıştır. evet evet satın almıştır. spor yasasına göre bilet dağıtmak yasaktır ancak bu adam bilet verir. ne karşılığında mı? kendi projesinin reklam edildiği bir afiş asılmasının da içinde bulunduğu bir takım işler için.

kale arkası tribününde 07 gençlik imzalı büyük bir afiş gördüm bugün, "bu stadı istemeyen, antalya'yı terk etsin" stad olarak resmedilen ise menderes türel'in 100. yıl spor tesisleri'nin bulunduğu noktaya yapmak istediği stad. ben büyük ve işlevsel bir stada karşı değilim, hiçbir antalyalı da resimdeki stada karşı değil ancak, bu projeye muhalif olanlar, stada değil stadın yerine muhaliftir. şehrin göbeğine 35.000 kişilik bir stad yapmak akıl işi değildir. maç günleri üstelik antalya'nın şehir içindeki en önemli ana arterini kilitleyecek olan bir proje ne menem bir iştir?

şehrin göbeğine stad yapmak ister, havalimanının oraya konsantrasyon isteyen, turnuvalarında seyircinin öksürmesinin bile hoş karşılanmadığı bir spor olan tenis için merkez yapacağını iddia eden adam. bir de "wimbledon'a rakip" olacağımızı iddia ediyor. o uçak gürültüsünde hangi uluslararası turnuvaya ev sahibi olacaksak, millet artık bize ağzı ile mi gülecek yoksa başka bir yeriyle mi bilemiyoruz tabi.

27 tane proje sunup, bunların 3 boyutlu proje resimlerini de sunmuştur ve iddia etmektedir; "5 yıldır bu projelerin üstünde çalışıyoruz" lan daha stad projesi hariç 3 ay öncesine kadar diğerlerinden ses seda yoktu, madem var böyle projeler en azında söylenti olarak bile kokusu çıkardı. çizdirmiş 1-2 mimara kafasına göre 3 boyutlu projeler, gram etüd, gram ön çalışma yok. atıyor "5 yıldır çalışıyoruz" diye.

son olarak 07 gençlik'e sesleniyorum, bilet parası vermemek için onun bunun siyasi oyuncağı oluyorsunuz, sonra da "antalya'yı terk etsin" resti çekiyorsunuz. önce 3-5 kuruş da olsa para verip bilet alın da takıma madden faydanız olsun! 5 kuruşun hesabını yaparsınız sonra sizden büyük antalyalı olmaz anasını satayım.