bugün
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu10
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke14
- kalçasına kelebek dövmesi yaptıran erkek3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- geliyorum diyen kız5
- mesajlara geç cevap veren kız5
- cehennem korkusu12
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- yunus emrenin sik gibi şair olması5
- genç yuzırlarla gereksiz sohbet2
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- yeğen ile dondurma yemeye gitmek3
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi22
- arkadaşlar bitlendim3
- ölü balık eli7
- sevişmek istediğiniz yazarlar3
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu12
- biraderikos5
- cuckold4
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- anın görüntüsü19
- nato3
- bazı yazarların her şeyi sekse bağlaması2
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- en büyük değişimler alkış istemez2
- sözlükte kadın yokluğu3
- acı bitmeden yeni bir acı yaşanması2
- muz yiyen kızın amacı3
- türbanlıyla sevişmiş şanslı erkek3
- fusya semsiyeli yabanci11
- mutsuz insan kendisine zarar verir4
- severus snape4
- hardcore ne demek sorunsalı7
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam14
- sevişilen en ilginç yer2
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun5
- küçükken sıçtığınız yerler3
- evagreen2
- karışık kızartma6
- nietszche'nin ahlak anlayışı4
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin6
- ali haydar fırat3
- mohamed salah ghaly3
- deniz göktaş25
- 3 temmuz 2026 avustralya mısır maçı3
- benlik davasından vazgeçmek4
- big black dick'in türkçesi3
- yapay zeka ile flört uygulamalarının geleceği2
hürriyet, milliyet ve vatan'ın mütemadiyen yaptığı irtica haberleri benzeri bir haber yapınca 30 bin sterlin tazminat ödemeye mahkum edilen gazete.
YALAN HABERiN HiKAYESi
ingiltere'de, Türkiye'deki bazı gazeteler gibi islam karşıtı haberleriyle dikkati çeken bulvar gazetesi The Sun, 29 Mart'ta yayınladığı "Herkes otobüsten insin, benim namaz kılmam gerekir' başlığıyla verdiği haberinde, Arunas Raulynaitis isimli Müslüman otobüs şoförünün yolcularını otobüsten indirdiğini ve namaz kıldığını yazmıştı. The Sun, Raulynaitis'in namazdan sonra yolcuları otobüse almak istediği ancak, yolcuların Raulynaitis'in yanında gördükleri sırt çantasından dolayı O'nun bir terörist olduğunu düşündüğünü ve otobüse binmediklerini öne sürmüştü.
'HABERiMiZ DOĞRU DEĞiL, KENDiSiNDEN ÖZÜR DiLiYORUZ'
Raulynaitis'in yasal hakkı olan dinlenme saati sırasında namaz kılarken, bir kişinin çektiği video görüntüleri The Sun'a göndermesinin ardından, The Sun gazetesi de buna uygun bir hikaye uydurmuştu. Haberin ardından başlatılan soruşturmada, Raulynaitis'in The Sun'ın iddia ettiği gibi hiçbir şekilde iş saatinde yolcuları otobüsten indirmediği ortaya çıktı. Soruşturmanın ardından beş ay sonra 'özür dileyen' The Sun Gazetesi Sayın Raulynaitis hakkında yaptığımız haber doğru değildir. Kendisi bir fanatik değildir ve yolcularına 'Otobüsten inin namaz kılacağım' dememiştir. Gerçekte ise, Sayın Raulynaitis kendisinin yasal hakkı olan dinlenme saatinde namazını kılmıştır' denilmişti..
http://www.habervaktim.co...rteli_utandiracak_mi.html
YALAN HABERiN HiKAYESi
ingiltere'de, Türkiye'deki bazı gazeteler gibi islam karşıtı haberleriyle dikkati çeken bulvar gazetesi The Sun, 29 Mart'ta yayınladığı "Herkes otobüsten insin, benim namaz kılmam gerekir' başlığıyla verdiği haberinde, Arunas Raulynaitis isimli Müslüman otobüs şoförünün yolcularını otobüsten indirdiğini ve namaz kıldığını yazmıştı. The Sun, Raulynaitis'in namazdan sonra yolcuları otobüse almak istediği ancak, yolcuların Raulynaitis'in yanında gördükleri sırt çantasından dolayı O'nun bir terörist olduğunu düşündüğünü ve otobüse binmediklerini öne sürmüştü.
'HABERiMiZ DOĞRU DEĞiL, KENDiSiNDEN ÖZÜR DiLiYORUZ'
Raulynaitis'in yasal hakkı olan dinlenme saati sırasında namaz kılarken, bir kişinin çektiği video görüntüleri The Sun'a göndermesinin ardından, The Sun gazetesi de buna uygun bir hikaye uydurmuştu. Haberin ardından başlatılan soruşturmada, Raulynaitis'in The Sun'ın iddia ettiği gibi hiçbir şekilde iş saatinde yolcuları otobüsten indirmediği ortaya çıktı. Soruşturmanın ardından beş ay sonra 'özür dileyen' The Sun Gazetesi Sayın Raulynaitis hakkında yaptığımız haber doğru değildir. Kendisi bir fanatik değildir ve yolcularına 'Otobüsten inin namaz kılacağım' dememiştir. Gerçekte ise, Sayın Raulynaitis kendisinin yasal hakkı olan dinlenme saatinde namazını kılmıştır' denilmişti..
http://www.habervaktim.co...rteli_utandiracak_mi.html
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar