bugün
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir12
- sözlüğün reisi kim10
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi8
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır16
- yanlış anlaşılmayı düzeltmeye üşenmek5
- günaydın küçük ipneler9
- müge anlı ile tatlı sert3
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- true yu evlendiriyoruz kampanyası3
- islamda namaz yoktur28
- iç ısıtan fotoğraflar4
- ciddi konuşurken aklına saçma bir şey gelmesi2
- ilk buluşmada amuda kalkarak tost basan kız2
- durduk yere 2027 yılına girmek2
- insanın kendini yarına saklaması2
- warp motoru ile ışık hızını aşmak5
- arkadaş grubundaki herkesin psikoloğu olan deli2
- ed sheeran'ın abd turnesinde toplu ayrılma5
- sakarya4
- dünyayı değiştirecek kadar yarına inanmak2
- evli ama mutsuz insan4
- kedi kumu temizlemek2
- güne bir şarkı sözü bırak5
- oğuz sasi3
- gocu33
- çağla idi20
- hep ileriye doğru bakmak2
- nervio13
- true neden sevilmiyor sorunsalı27
- şiir yazan erkek16
- ezgi yen4
- yani yenecek et de kuzu etidir3
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması17
- iran'ın hürmüz boğazı nda mq 9 iha düşürmesi3
- gündem3
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri24
- sevişmek istenen ünlüler11
- kadınları susturmanın en iyi yolu12
- gokyuzunun silinen rengi17
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz14
- sarapci koala hatayi29
- enayimiknatisii10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- aynı anda iki kişiye aşık olmak12
- penisin kas olması3
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı10
- yavaş araba kullanmanın daha tehlikeli olması9
- ışıklı saat2
- sözlüğe mesaj yazar gibi entry giren tipler10
Birincisi: ruhunuzu özgür kılan şey, kendi vicdanınızla sonsuz ilahi aklı tanımak, her daim hatırda tutmaktır. Aksi hâlde, içsel arzularınızın ve eğilimlerinizin kölesi olursunuz.
ikincisi: Ruhsal putların kırılmasıdır. Korkular, onaylanma arzusu, kaygılar, maddi kaygılar… Bunları parçaladığınızda, kendi varlığınızın özünü daha derinden görürsünüz.
Üçüncüsü: içimizdeki ego bağırır: “Ben, ben, ben…” Bu çığlığı susturduğumuzda, özellikle geceleri, uykunun eşiğinde, sessizliğin ve karanlığın ortasında, “ben” dediğimiz varlığın aslında tek ve biricik rabbe ait olduğunu fark ederiz.
Dördüncüsü: Düşünceler ve arzular durmaksızın akar gider zihninizde. Onları susturmak, derin bir nefes almak, bizi gerçek benliğimizin farkındalığına taşır. Sessizlik, ruhun sükut ederek dinlendiği andır.
Beşincisi: iç çatışmayı anlatır: ruhumuzda Dişil olan şefkat ve merhamet, eril olan güven ve tahakkümdür. Bunları yekvücut hale getirdiğinizde kendinizi tamamlamış olursunuz.
Altıncısı: Öfke, hınç ve kin, sevgiyi ve merhameti öldürmeye çalışır. ruhu harap eder.Bunu reddetmek, ilahi kıvılcımın acı içinde sönmesini engellemenin yegane istikametidir.
Yedincisi: Ruhunuz eşinizdir. Ona sadık kalın, ihanet etmeyin. Kendinizi sevin, kendinize saygı gösterin, onu sahiplenin.
Sekizincisi: içinizde sizi tanımlayan şeyi mahveden doyumsuz bir şehvet arzusu vardır. “Yeter, dur” demek, ruhumuzu parçalayıp tüketen kara deliğin önüne set çekmektir.
Dokuzuncusu: Ruhunuzu olduğu gibi kabul edin. Kendi zihninize yalan söylemeyin. Onay beklemeden, yalana başvurmadan kendinizi tanıyın.
Onuncusu: “Aynaya bakın. Gördüğünüz ruha hayran olun. O’nun güzelliğini taşıyorsunuz. Kendi varlığınızla yetinin; başkalarınınkini arzulamayın. "
ikincisi: Ruhsal putların kırılmasıdır. Korkular, onaylanma arzusu, kaygılar, maddi kaygılar… Bunları parçaladığınızda, kendi varlığınızın özünü daha derinden görürsünüz.
Üçüncüsü: içimizdeki ego bağırır: “Ben, ben, ben…” Bu çığlığı susturduğumuzda, özellikle geceleri, uykunun eşiğinde, sessizliğin ve karanlığın ortasında, “ben” dediğimiz varlığın aslında tek ve biricik rabbe ait olduğunu fark ederiz.
Dördüncüsü: Düşünceler ve arzular durmaksızın akar gider zihninizde. Onları susturmak, derin bir nefes almak, bizi gerçek benliğimizin farkındalığına taşır. Sessizlik, ruhun sükut ederek dinlendiği andır.
Beşincisi: iç çatışmayı anlatır: ruhumuzda Dişil olan şefkat ve merhamet, eril olan güven ve tahakkümdür. Bunları yekvücut hale getirdiğinizde kendinizi tamamlamış olursunuz.
Altıncısı: Öfke, hınç ve kin, sevgiyi ve merhameti öldürmeye çalışır. ruhu harap eder.Bunu reddetmek, ilahi kıvılcımın acı içinde sönmesini engellemenin yegane istikametidir.
Yedincisi: Ruhunuz eşinizdir. Ona sadık kalın, ihanet etmeyin. Kendinizi sevin, kendinize saygı gösterin, onu sahiplenin.
Sekizincisi: içinizde sizi tanımlayan şeyi mahveden doyumsuz bir şehvet arzusu vardır. “Yeter, dur” demek, ruhumuzu parçalayıp tüketen kara deliğin önüne set çekmektir.
Dokuzuncusu: Ruhunuzu olduğu gibi kabul edin. Kendi zihninize yalan söylemeyin. Onay beklemeden, yalana başvurmadan kendinizi tanıyın.
Onuncusu: “Aynaya bakın. Gördüğünüz ruha hayran olun. O’nun güzelliğini taşıyorsunuz. Kendi varlığınızla yetinin; başkalarınınkini arzulamayın. "
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar