bugün

geceye bir korku hikayesi bırak

1960lardan new york ta bi ofise dair günlük kaydı:

[09:42:00] YÖNETiCi: Bugünün raporlarını gözden geçirilmek üzere hazırladı. Dünkü satış rakamlarında tutarsızlıklar bulundu; daha fazla araştırmak.
[10:05:00] KATiP1: Dün toplantının tutanaklarını yazmayı bitirdim. Çalışırken havalandırma sisteminden garip gıcırtı sesleri duydum.
[10:27:00] KATiP2: Bugünün programının kopyalarını yazdırdım ve her ofise teslim ettim. Masamda, üzerine okunaksız el yazısı karalanmış fazladan bir kopya buldum.
[11:45:00] RESEPSiYONiST: "Proje" hakkında bilgi isteyen kılık değiştirmiş bir sesten garip bir telefon aldı. Aramayı kaydetti ve güvenliğe haber verdi.
[12:18:00] JANITOR: Konferans odasındaki masalardan birinin altına gizlenmiş, bilinmeyen bir adamın tozlu, eski bir fotoğrafını buldum. Çöpe attım.
[13:30:00] YÖNETiCi: Yeni girişimleri tartışmak için bölüm başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantı sırasında içlerinden birinin birkaç saniye boyunca kontrolsüz bir şekilde titrediğini gözlemledim.
[14:26:00] KATiP1: Beyaz bluzumda daha önce orada olmayan küçük, siyah bir leke keşfettim. Şirket çamaşırhanesinde yıkadı.
[15:19:00] KATiP2: Boş bir koridordan gelen fısıltı seslerine kulak misafiri oldu. Araştırıldı ama orada kimse bulunamadı.
[16:45:00] RESEPSiYONiST: Güvenlik camının arkasındaki lobide gölgeli bir figürün hareket ettiğini gördüm, ancak yakından baktığımda kimse yoktu. Tekrar güvenlik çağırdı.
[17:30:00] JANITOR: Bodrum koridorlarını temizlerken tüm ampullerin aynı anda söndüğünü fark ettim. Onları değiştirdi ve birkaç yenisinde yeni kırılma izleri buldu. Gün için erken ayrıldım.
© copyright 2005 - 2026