bugün
- elektrikli otomobil4
- sözlük kızlarının kombinleri19
- tai lung51
- ankete gelin beyler27
- recep tayyip erdoğan22
- ne kadar yaşlısın19
- sarapci koala40
- seks benim için 3 planda diyen erkek3
- bu saate kadar uyuyan aymaz insan2
- yaşlanma belirtileri2
- rolünü iyi oynadığı için tepki çeken oyuncular2
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- anın görüntüsü18
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor8
- sözlüğe küsmek4
- dolly parton'ın ölümü3
- kızarmış ekmek10
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği9
- geceye bir tavsiye bırak2
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar3
- sevmediğiniz yazarlar14
- kendine yabancılaşmak10
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- avon ultra colour indulgence ruj3
- doğu perinçek6
- yalnızlık rahatlıktır15
- ben de reise oy vericem12
- ben gökten inen ekmeğim5
- gece2
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- terörsüz türkiye5
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- kaşık pozisyonunda sevgilisinin önünde yatan erkek2
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün4
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- bir soru sor7
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler12
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali10
- velvet39
- laik teyzelerin fenotipi34
- kutlu doğum haftası9
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek22
- dünyanın en büyük orospu çocuğu7
Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük en etkili icadıdır. Ne gariptir ki bu yarış ABD ve Çin arasında geçiyor. Hatta ABD işi çip yasaklarına kadar getirdi. Öyle ki eskiden nükleer silah yarışı yerini yapay zeka yarışına bırakmış durumda.
Yapay üstün zekaya ulaşabilen ilk topluluk diğerlerine 10 senede belki de 1 milyon yıllık teknolojik fark binderecek.
Böylesine yüksek hesaplama kapasitesi olan makinelere, kendi kendine öğrenip tasarlama öğrendiklerini unutmama ve icat etme ve fikir üretip onu somuta dökme becerisini kazandırdığınızda, oluşabilecek teknolojik sıçrama, sapiensin çıkışı ya da amerikanın keşfi ya da atom bombasının icadından çok daha büyük bir etki yapacağı belli.
insanlık önümüzdeki 10 ila 50 yıl arasında yapay üstün zekaya ulaşması halinde oluşacak bilgi patlaması ile yapay zekanın verdiği tavsiyeler icatlar buluşlar her alanda her yapıda etkisini gösterecektir.
Belki de fizik yeniden yazılacak
Belki de bilmediğimiz yüzbinlerce element minarel keşfedeceğiz
Belki de kimya yeniden yazılacak
Biyoloji yeniden yazılacak
Elektirik muhteşem bir icattı daha sonra bilgisayarlar ve evet internet dünya tarihinin en etkili icatlarından biriydi.
Yapay zeka ise tüm bunların ortaya çıkardığı ve hepsinin toplamından çok daha büyük bir etkiye sahip olacak. Böylesi bir ortamda tüm dünyanın artık tek gündemi yapay zeka olmalıdır.
Yapay üstün zekaya ulaşabilen ilk topluluk diğerlerine 10 senede belki de 1 milyon yıllık teknolojik fark binderecek.
Böylesine yüksek hesaplama kapasitesi olan makinelere, kendi kendine öğrenip tasarlama öğrendiklerini unutmama ve icat etme ve fikir üretip onu somuta dökme becerisini kazandırdığınızda, oluşabilecek teknolojik sıçrama, sapiensin çıkışı ya da amerikanın keşfi ya da atom bombasının icadından çok daha büyük bir etki yapacağı belli.
insanlık önümüzdeki 10 ila 50 yıl arasında yapay üstün zekaya ulaşması halinde oluşacak bilgi patlaması ile yapay zekanın verdiği tavsiyeler icatlar buluşlar her alanda her yapıda etkisini gösterecektir.
Belki de fizik yeniden yazılacak
Belki de bilmediğimiz yüzbinlerce element minarel keşfedeceğiz
Belki de kimya yeniden yazılacak
Biyoloji yeniden yazılacak
Elektirik muhteşem bir icattı daha sonra bilgisayarlar ve evet internet dünya tarihinin en etkili icatlarından biriydi.
Yapay zeka ise tüm bunların ortaya çıkardığı ve hepsinin toplamından çok daha büyük bir etkiye sahip olacak. Böylesi bir ortamda tüm dünyanın artık tek gündemi yapay zeka olmalıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar