bugün

need for speed carbon

need for speed carbon

vee ea games'in hot pursuit, underground, most wanted derken patlatmaya hazırlandığı son bomba araba yarışı.

resmi sitesi: http://www.ea.com/nfs/carbon/us/index.jsp

oyun hakkında briefing vermek gerekirse; resmi sitesinden trailer'ı izlenebilecek olan oyun yapımcısı Larry Lapierre'in anlattığı kadarıyla most wanted'daki kahramanımız bu oyunda Palmont şehrine geri döner ve hassiktir olur. çünkü arkadaşım işler değişmiş esas kız bile değişmiştir(nası yani?). evet artık Emmanuelle Vaugier isimli hatunumuz bizimle ilgilenecekdir, fakat Lapierre o konuda pek detaya inmek istememiş röportajında herhalde çok paraya mal oldu abla ki eleman tık konuşmadı valla... *

şehirde değişen olay şudur arkadaşlar, şehir artık bir nevi san adreas olmuş araba yarışçıları tarafından bu kale benim, bu mahalleye porshe sokmam ulan olayına dönmüştür. Lapierre oyunun diğerlerinden farkını ise daha \"NFS Carbon araba yarışlarının tehlike ve yasadışılığı almış ve bunu canyon yarışları ile desteklemektedir.\" diyerek açıklamış böylelik canyon racing denen olgu nfs çılgınlarının lügatına sızmıştır.

Nsf carbon canyon yarışı denilen vurdulu kırdılı, daha bir masculen sert amerikan arabalarının bir grup halinde dahil olacağı manyakötesi heyecanlı bir nevi crash team racing havasında itiş kakış dolu manyaklaştıracak eğlendirecek bizi sevindirecek bir oyun olacaktır, artık genelek olduğu üzre 16 kasım ellerinizden öper. ps2, xbox gibim konsolum var atarım havamı diyenlere daha erken tarih verelim.

'uuser gaming zone. canada. july 2006' *

ve kasım'da gelen edit: oyun gerçekten güzel olmuş. beğenen olur beğenmeyen olur bizi alakadar etmemeli tabi. canyon yarışları gerçekten ilginç o virajlarda aşağı uçma tehlikesinin frene yüklenişi falan harika, ayrıyetten modifiye sevenlere sunulan kişiselleşebilen her şekle giren parçalar da gençlere sunulmuş. tebrik ediyor iyi eğlenceler diliyoruz. biz hata ettik hemen bitirdik oyunu, lütfen tadını çıkararak polislerle iyice bir kapışarak oynayın yoksa bir gecede biter oyun yalan olur zevkiniz! (not: oyun alırken orjinal dvd tavsiyemiz tabi. öğrenci bütçesi ise cebinizdeki kesinlikle dvd iso'sunu edinin öyle saçma 6 cd'lik aptallıklarla vakit kaybetmeyin bozuk komple!) online olayını keşfedip tüm yazarlarla kapışabilmek dileğiyle arkadaşlar kısa zamanda!

edit kere edit: bu oyun ea games'in yeni oyun politikalarından biri olan "gaming without cracking" tarzı bir yaklaşıma sahiptir. eğer paranız varsa alırsınız kardeşim orjinal, sonra dalarsınız online yarış dünyasına işte o zaman carbon tam bir eğlence olur! inadına beğendik diyoruz...