bugün

ömer çelik

Çok garibime gitti muhalefet için "Milletin önüne çıkıp yan yana poz verenler şimdi birbirlerine ağır laflar ediyor. Her biri yerel seçim için çıkıp da oy istemeden önce o süreçte ortaya koydukları tutumla ilgili olarak milletten özür dilemeli" demesi...

Valla sizin bir zamanlar yanyana fotoğraf çektirdiğiniz insanlar sizi kandırdı, rejimi yıkmaya kalktı 250 insanımız canından oldu Ömer Çelik. Keşke birbirlerinize ağır laflar etseydiniz. Terörist ve vatan haini ilan ettiniz.

Ayrıca Abdullah Gül, Abdüllatif Şener, Necmettin Erbakan v.b. daha niceleri. Birlikte yürüdüğünüz insanlar bunlar. Ama yollar ayrılınca hepsi tukaka oldu. Kaldı ki genel başkan mı desem cumhurbaşkanı mı desem bilemedim Fatih Erbakan ve Yeniden Refah Partisi için "sirk maymunu" demiş. Şimdi o da özür dileyecek mi?Ona da bu tavsiyede bulunacak mısınız?

Yahu eninde sonunda siyaset bu. Dünyanın çoğunda ülkemizdeki kadar seviyesizlikler olmuyor ama her ülkede yanar dönerlik var. Menfaat meselesi bu. O yüzden garipsememek lazım. Sizin zürriyetsiz dediğiniz adam bugün için "en büyük destekçiniz" olmadı mı?Recep Tayyip Erdoğan'dan cumhurbaşkanı olmaz diyen Bahçeli'ye bugün için birşey diyor musunuz?

Ha olay istikrar meselesi ise cumhuriyet tarihimizin en istikrarsız, en tutarsız, en bir dediği diğerini tutmayan parti AKP'dir. Hangisini saysam bilemedim ki? Rahip Bronson'dan girsem, "Faiz sebep enflasyon sonuç" larda dolansam, darbeci sisi'de bitirmeden bir dönem "miçotakis benim için bitmiştir"de dursam % 10'unu bulmaz yapıklarınızın.