bugün

uludağ sözlük ü ekşi sözlük e tercih sebepleri

en başta ekşi sözlüğe yazar olunamamasıdır. kimse kimseyi yemesin burada. bir bara girmek istiyorsun ama seni kapıdaki adam almıyor. ya tipini beğenmiyor ya da damsız olmana takmış. ama senin illa bira içesin var. başka bir bara gidiyorsun. buyur gel diyorlar. girip içkini içiyorsun. ha bira biraz daha sulu ama daha ucuz. bu barda da kız var ama diğer bardakiler kadar güzel değil. sonuç tam istenilen randımanda değil ama tatmin edici.

kısacası önemli olmak yazmaksa her yerde yazarsın arkadaşım. hatta açarsın kendine bir blog kapatırsın konuyu. ama yazdığın yeri başka bir yerle karşılaştırıyorsan ve karşılaştırdığın yerin feci bir klonu olduğunu şu an yazdığın yerin sahibi olan zall bile söylüyorsa fazla da oynamaya gerek yok.

oraya alınmadın diye burada yazıyorsun. bu kadar basit. ha bu bu kadar koyuyorsa hiç yazma ya da hakikaten şu an yazdığın yeri o tiksindiğini söylediğin ama yazmak için de içinin gittiği yere rezil etmek için böyle başlıklar da açma. yazmak isteyen her yerde yazar. okunacak bir şey yazarsa da herkes okur.

bu iş bu kadar basit.