bugün

uludag sozluk hakkinda endiseler

nick odaklı oylama bunlara iyi bir örnektir. kişinin ne yazdığına bakmadan daha önce yazmış olduğu yazılara göre olmayan aklıyla fikir yürütmeye çalışarak eksilemeyi matah bir hareketmişçesine gururla yapan yazarlar bu sözlüğün ezik yanıdır. her ne kadar çocuk diyerek insanların aşağılanmasından hoşlanmasam da gerçek bu. ne kadar okumuş, ne kadar bilgili de olsa bir yerler de mutlaka eksikler var. kankacılık var yahu bu sözlük denen yerde.

bir yazar birisiyle tartışır ve birisi diğerinin nickaltına iki satır karalama yapar. akabinde en alakasız kişilerden ama onun görüşüne mensup şahsiyet dalar ortama. farkındayım çok karmaşık oldu bu yüzden diyaloglaştırmayı deyeceğim.

x yazar y yazarın nickaltına şöyle yazar:

hede hödö olması için biraz daha büyümesi ve bazı şeyleri öğrenmesi gereken yazar.

z yazar hemen konu hakkında bilgi sahibi olmadan savunmaya geçmeyi tercih eder. neden? çünkü o da y yazar ile aynı görüşten ve onlar yanlış yapmaz sanıyorlar.

-hede hödönün farkına varamamış ergenlerin kendisiyle tartışmak için büyümesi gereken yazar. o çok akıllı oğlüm siz büyüyün.

bu olaya bizzat tanık olduğum için tam ayrıntısıyla cümleleri vermek istemiyorum ancak ergen olma ithamıyla karşılaşan insan 30 büyük olduğu iddia edilen yazar ise en fazla 18 yaşında.

kıssadan hisse; klavyesi olan yazıyor arkadaş.
güncel Önemli Başlıklar