bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- yazarların pazar günü planları5
- hayatın çok sıkıcı olması5
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi5
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- trakya'dan slovakya'ya gitmek5
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı7
- türk düşmanı piçler6
- okan buruk10
- evrene enerji gönderen müslüman6
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı32
- müslüman vikingler3
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- ya ben supernaturalin kaçıncı bölümünde kaldım2
- amedspor'un süper ligin lideri olması4
- barça bu galatasaray'a kaç atar4
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi3
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- fener şampihahahaha3
- 0 0 713
- osimhensiz galatasaray5
- ceketimizi koysak kazanırız zaten2
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- claudian clouds33
- islami nato2
- iltica16
- atatürk diyor ki2
- çöpe atılan erik2
- sözlük kızlarının kekleri24
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- turkanime tv2
- anneanne4
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- rafael leao4
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- sanat2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- insan ne ister6
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- kadınlar8
- 20 eylül 20262
- salah ne koydu ama2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- yaşanmamışların yası6
- kuçukuçuokanınçükü2
- anın görüntüsü23
electro house, electronic dance music gibi elektronik müzik dallarının göz bebeği. bir prodüktör, aynı zamanda vokalist.
2013 yılını hatırlarsınız. party shaker, living in stereo şarkılarıyla özellikle nr1 sayesinde türkiye'de popüler olmuştu. ama sadece türkiye'de popüler olacak ki, spotify verilerine baktığım zaman aslında hakettiğinden daha az dinlendiğini gördüm. bu adam kesinlikle daha fazla dinlenmeyi hakediyor. çünkü adamın genel olarak prodüksiyonu çok çok iyi, açıkçası diğer şarkılarını da dinledikten sonra anladım.
turn this club around albümüne rastladım. zaten epi topu 2 tane albümü var biri 2011 yılında, diğeri de 2012'de çıkmış. bizim asıl merceğimize aldığımız albüm 2012'de çıkan olacak. party shaker şarkısı da bu albüme ait. albümü başlattım, sonuna kadar nasıl bittiğini anlamadım. şarkıları yağ gibi akıyor. her biri yayınlandığı dönemi temsil ediyor, ve herbiri farklı bir auraya ve dünyaya sahip. zaten ben koyu bir elektronik müzik dinleyicisi olduğum için, direkt olarak ilgimi çekti şarkıları. ve anladım ki, benim aslında main elektronik müzik dalım electro house ve edm'miş. gerçekten bu tip şarkılardan ben inanılmaz zevk alıyorum. zaten klaypex hastasıydım. r.i.o'da sağolsun bu tutkuyu devam ettirecek gibi duruyor. gerçekten tarzına hasta kaldım, ve bu albümü sömürdükten sonra, ilk işim 2011'de çıkan diğer albümüne de bakmak olacak. hatta bulabilirsem ben turn this club around albümünü satın almak istiyorum. albümü şöyle bırakayım;
https://open.spotify.com/...um/1MTbILfYUrowFPEBlAetcY
son zamanlarda ise piyasada hiç yok. zaten 2012'den 2022'ye kadar hiçbir şarkı çıkartmamış. 2022'de çıkartmış ama o da bir garip geldi. aşırı kötü diyemem ama, sanırım trance şarkılara fazla adaptasyonum olmayacak ki, pek beni tatmin etmedi. zaten zannımca hiçbir albümü turn this club around albümünün kalitesine yaklaşamaz.
ulan eski tarzınla tekrar geri dön be adam! belki çok dinlenmiyorsun, ama dinleyenler tarafından ne olursa olsun değerli ve saygıdeğer bir sanatçısın. ha ayriyetten dinlemeye doymadığım şarkısını da buraya bırakıyorum.
https://open.spotify.com/...ck/6NFm2SJKWZL8t1SW8t35jI
2013 yılını hatırlarsınız. party shaker, living in stereo şarkılarıyla özellikle nr1 sayesinde türkiye'de popüler olmuştu. ama sadece türkiye'de popüler olacak ki, spotify verilerine baktığım zaman aslında hakettiğinden daha az dinlendiğini gördüm. bu adam kesinlikle daha fazla dinlenmeyi hakediyor. çünkü adamın genel olarak prodüksiyonu çok çok iyi, açıkçası diğer şarkılarını da dinledikten sonra anladım.
turn this club around albümüne rastladım. zaten epi topu 2 tane albümü var biri 2011 yılında, diğeri de 2012'de çıkmış. bizim asıl merceğimize aldığımız albüm 2012'de çıkan olacak. party shaker şarkısı da bu albüme ait. albümü başlattım, sonuna kadar nasıl bittiğini anlamadım. şarkıları yağ gibi akıyor. her biri yayınlandığı dönemi temsil ediyor, ve herbiri farklı bir auraya ve dünyaya sahip. zaten ben koyu bir elektronik müzik dinleyicisi olduğum için, direkt olarak ilgimi çekti şarkıları. ve anladım ki, benim aslında main elektronik müzik dalım electro house ve edm'miş. gerçekten bu tip şarkılardan ben inanılmaz zevk alıyorum. zaten klaypex hastasıydım. r.i.o'da sağolsun bu tutkuyu devam ettirecek gibi duruyor. gerçekten tarzına hasta kaldım, ve bu albümü sömürdükten sonra, ilk işim 2011'de çıkan diğer albümüne de bakmak olacak. hatta bulabilirsem ben turn this club around albümünü satın almak istiyorum. albümü şöyle bırakayım;
https://open.spotify.com/...um/1MTbILfYUrowFPEBlAetcY
son zamanlarda ise piyasada hiç yok. zaten 2012'den 2022'ye kadar hiçbir şarkı çıkartmamış. 2022'de çıkartmış ama o da bir garip geldi. aşırı kötü diyemem ama, sanırım trance şarkılara fazla adaptasyonum olmayacak ki, pek beni tatmin etmedi. zaten zannımca hiçbir albümü turn this club around albümünün kalitesine yaklaşamaz.
ulan eski tarzınla tekrar geri dön be adam! belki çok dinlenmiyorsun, ama dinleyenler tarafından ne olursa olsun değerli ve saygıdeğer bir sanatçısın. ha ayriyetten dinlemeye doymadığım şarkısını da buraya bırakıyorum.
https://open.spotify.com/...ck/6NFm2SJKWZL8t1SW8t35jI
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar