uludağ sözlük

Her yarın oldukça günler beni uyuz ediyor.

Dün ağlamaklıydım üzgünüm sonra dışarıda herkese dik dik baktım gibi geldi öfkeli.

Uyuyamadım bile uykumda gülme krizine girdim çünkü.

Bir çizgi üzerinde 2019 2020 2021 bu çizgiler güzel ama 2022 de gidince sanki seçimde çokta s* gibi 2023 oluyor ve ek bir şey katmıyor çoğu şey şaka gibi olduğu için yani 2020 de öfkeliyim yine bilgisayarım sorunluydu belki 2019 daha hafif tutmaya çalıştı geçen ay 4 yıl önce tek sinir olduğum bilgisayarın diğer aşamada hata verip durmasını hep aynı şeyden ötürü görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti bu durumdan kurtuldu.
Bana ne anlatmaya çalışıyordu anlamadım neyi kurtarıyordu sürücülere ne yapmalıydık bütün sene bu hata ile geçti. hiç bir şey yapmadılar hiç bir şey ta ki 2022 sonlarına doğru karar verdikleri zaman olmaz böyle gitsin yenisi alalım.
Ki zaten cumartesi ekran fullden gitmişti yeşil olup pixeller çıkana kadar ve sıkı zor bir oyun oynuyordum daha fazlasını almak için bağımlılıktır bu her şey gibi.
Ama son 2 ayda performans düşüşü 2021 den sonraki düşüş.
Yılbaşından sonra yüzüm gülmedi hiç 2022 de bilgisayar komaya girdi resmen artık nasıl anlatılır bilmiyorum.
Sonra diyorlar bize 2024 gibi bir hayal uydurmayın amk aqlarım yazıyorlar onlarda bıktı bizim gibi.
keşke tek bir çizgide kalabilseydik yani insanların sürekli yılbaşı palavrası bize yutturup,
Sözde yeşeren ümitleri uğruna belalarını s* afedersin.
Kimseyi düşünmüyorlar anlıyorum yaşlanıyoruz robot değiliz ama Maria puder bu konuda haklı birisi her zaman yılbaşını sevmediği konusunda sadece hayat ölüm arası çizgimiz olduğu diğer türlü uydurma olduğu o kitabı bütün bir solukta okudum bitmesin istedim.diğerlerinde bitmesini istemediğim hevesimi aktarmanın kolay olmadığından dolayı.
Raif te haklıydı ona bağlandığı ruhunu farklı hissettirdiği konusunda.
Hani zaten intihar etsem ne olacak gibi oluyor bir şey olmayacak onlar devam edecekler sen yerde olacaksın bir yerlerin kırılacak ki aslında umursamazdım bile kaçıncı kat sanki zaten dün aşık oldum çok fena oldum yatakta bile düşündüm keşke beni kırbaçlasaydı sülalemiz sikmesi önemli değil beni düzsün yatakta oral bile yapardım ona daha önce yaptım kardeşime güzeldi sabaha karşı.anlattım sonra sonra diye sordu özelden birisi bende ileri gitmedim yani boşaltmadan bırak dedi bana bende yattım sırtımı dönüm her yerine dokunmuştum ahhh 2020.
Neyse...