bugün

pbase com

Uzun süredir takip ettiğim amatör veya profesyonel fotoğrafçıların objektiflerine yansıyan kareleri görme imkanı bulabileceğiniz site.
Fakat aşağıdaki diyalog insanı insanlıktan çıkarabilecek niteliktedir.Şöyleki Dick Osseman adındaki fotoğraf sanatçısı gezgin ülkemizin neredeyse tamamını gezmiş fotoğraflamış bunları il il ayırarak, bunların türkçe mealerinin de bulunduğu galerilerde bir araya getirmiş ancak yurdum insanı forum niteliğinde ki bu galeriler de, üzülerek belirtmek durumundayım ki şu an sözlüğümüzde de mevcut bulunan ki bu benim şahsi görüşüm, birbirimizin üstüne basmaktan başka öz yüceltme çabamız olmaması durumuna benzer bir nitelik kazandırma çabasına şahit olmam çok düşündürücüdür.
Ya adam sadece fotoğraf sanatçısı...

--spoiler--
http://www.pbase.com/doss...kesir_turkey&page=all
--spoiler--

banban 22-May-2008 13:25
Bu resimler Balıkesir için fazla bile evet... Neden Büyükşehir olamadı hala sizce. Çevre ilçelerin alın teri ile geçiyorda ondan. Tembellik alışkanlık olmuş. Tek bir gelişim örneği yok ilde.

SeKs3kCi... 04-May-2008 20:21
bir balıkesirli olarak balıkesirin bu kadar kısa tanıtılması hiç hoşuma gitmedi özellikle de iki oyuncak silahlı çocuğun balıkesirimin bir çok güzel yeri var fotoraflık istasyonundan bankalar meydanına milli kuvvetlerden anafartalara kuvayi milliye anıtından daha bir çok yeri var balıkesirim bu kadar tanıtılması üzücü...