eyt lilerin sosyal medyayı işgal etmesi

hak aranmasına ne kadar tahammülsüz olduğunuz ile doğru orantılı olan işgaldir. sen bir eyt yi 3 aydır meclisten geçirmiyorsan illa ki birileri ses çıkartacak. depremi saymıyorum hadi o doğal afet yapacak bir şey yok. peki ya öncesinde neden ayak süründü yıllarca..

--spoiler--

Zaten bu ülkenin gençleri yıllarca, siz erkenden emekli olup evinizde yatasınız diye daha faza çalışacaklar. Zaten saçma bir seçim politikası ile hatalı bir karar sonrası kazanılmış bir karardı ve iptal edilmesi gerekiyordu

--spoiler--

bu ülkenin gençleri daha ete kemiğe bürünememiş "sıvı halde" babaları ile beraber yolculuk ederlerken bu insanlar çalışıyordu. ulan verilecek maaş adam başı 5500 lira sanki adam başı 1500 er dolar maaş alacaklar her ay. koparılan yaygaraya, edilen isyanlara bak. 21 senedir ülkeyi sömürenlere kalkıp 2 çift laf etmezler ama 25 senedir çalışan insanlara çemkirirler. bu tüm eyt lilerin ölene kadar alacakları maaşı toplasan 21 senedir yolsuzluklarla yok edilen paraların 1000 de 1 i etmez. onlara gelince ses yok ama işçiye, emekçiye gelince "koson sosonozo rohotsoz oloyoroz" diye bağırın.

bunu ( eyt ve eyt liler ) eleştirenlerin çoğu hala babasından harçlık alan ergenler. "benim vergilerim ile maaş ödenecek" diyordu bir tanesi. onun vergisi ile.. okula giden velet söylüyor bunu daha bir işyerine girip 1 saat mesai yapmışlığı yok. ne vergisi veriyorsa amk..