sevgilinin en iyi arkadasi

kızsa orospu, erkekse pezevenktir. tabi bu düşünceyi sevgiliyle paylaşmamak gerekir zira sevgilinin "arkadaşım o benim taammıaa" triplerine girip deyim yerindeyse beyninizi sikme potansiyeli her zaman mevcuttur.

sevgiliyi sürekli paylaşmak zorunda kaldığınız tek insandır. sevgilinizle aranızda yaş farkı varsa ve bu hatun/er kişi sevgiliyle aynı yaştaysa daha bi çekilmez olur. aynı yaşta, hatta belki aynı okulda, hatta ve hatta aynı sınıfta oldukları için sevgiliyle beraber geçirdikleri zaman dolayısıyla da paylaşacağı şeyler sizinkinden daha fazla olacaktır. beraber ders çalışmalar, okuldan beraber çıkıp gitmeler, sosyal aktiviteler vs. ile sevgilinizin size ayıracağı süreyi kısaltmaktadır bu arkadaş bozuntuları.

sevgiliyi üzdüğünüzde üstünüze zebellah gibi çökecek, "bikbikbik" ötecektir.

sevgilinin her bi haltından haberdar olacak, sevgilinizin bilmediği yönlerini, sırlarını sizden fazlasıyla bilecektir.

-anelia, x'in bi sevgilisi vardı of of of ne taş kızdı öyle..
+...

-anelia biz bu x'le 900'lü hatları arıyoduk bi ara orda bi kadın vardı, adı ayşenmiydi neydi. sesi aynı sen. valla bak. ne zaman senin sesini duysam ayşen aklıma geliyo. geçen x de öyle dedi.
+??
-yanlış anlama tabi. *

sevgiliyi sizden sürekli kıskanacak, sevgili sizle vakit geçirmek istediğinde surat asacak, sevgilinin sizle beraber olduğu süre içinde "hödöcan'ı da üzdük tüh" şeklinde hayıflanmasına sebebiyet verecektir. iki tarafında sırtındaki kamburdur, atsan atılmaz, satsan satılmaz.

-yarın sinemaya gidelim mi sevgilim?
+olmaz hödöcan'a söz verdim.
-peki

-seni dersaneden almaya geliyim, çıkışta da bi şeyler yaparız olur mu?
+olmaz, hödöcan'a ders çalıştırıcam
-peki

"ee yeter a.k! hödöcan'ını da al git!" deme gafletinde sakın bulunmayın, "sen benim arkadaşlarıma karışamazsın, beni sınırlayamazsın" gibisinden suratlar yapacaktır. en iyisi cici görünmek, iyi geçinmeye çalışmak. sevgiliden ayrıldıktan sonra saçını başını yolunuz efendim.