bandicam

tek olayının video çekmek olmadığı program. zira ses kaydetme özelliği de üstün performans sergiliyor. 96khz, 32bit'e kadar wav (pcm) formatıyla kayıpsız ses kaydetmeyi başarıyor. eğer kaynağınız iyiyse, sizler de bu özelliği deneyebilirsiniz. zira bu özellikle tidal'dan az kayıpsız müzik riplemedim.

ayrıca ücretsiz versiyonu da, video çekmiyorsanız ses kaydı konusunda oldukça iyi iş çıkarmakta. ücretsiz versiyonda da 10 dakika sınırıyla video çekebilirsiniz, ama videonun üzerinde bir fligran yer alıyor. tabi programı kullanmaktan tam verim almak istiyorsanız, satın alabilirsiniz. 39 dolar gibi bir meblayı bir programa bugünün kuruyla nasıl verebilirsiniz, orası tartışılır tabii de.

video konusunda da gayet iyi işler çıkarmaktadır. zaten bu programın asıl olayı video çekmek olduğu için, bu kısma fazla girmeme gerek yok. ama gerek ses, gerek de kaliteli video kaydı için kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim. crack'li kullanın gitsin. türk insanı bir programa, 600 küsür tl verecek kadar varlıklı değil ne yazık ki.