bugün

game of thrones taki kerhaneci

ileri ülkücülükten bıyıkları yerlere değer yazar. avrupalıları yerden yere vuruyor, itin birtarafına sokuyor. "heey" diye haykırıyor, "arapları eleştiriyorsunuz da hepiniz avrupalı aşığınız. onlara laf yok mu?"

ama o da ne! entry'lerini dikkatli okuyoruz. adam doğma büyüme almanya'da. anadilinin almanca olmasını, köln'deki yaşantısını, mezun olduğu alman üniversitesini, alman volkswagen'deki dandik pozisyonunu bize ballandıra ballandıra anlatmaktan da geri kalmıyor (haa pozisyon dandik de aldığı maaş bizim en iyimizin 10 katıdır, doğruya doğru).

her seçim koşa koşa ateist sosyalist yeşil bilmemneler partisine oy vermiyorsa ben de bir şey bilmiyorum. geberip gidince de çoluk çocuğunun hesap kitabını yapıp "ya masraf çıkmasın, şu köln müslüman mezarlığına yatırıverelim dedeyi" diyecek, kendi de biliyordur. türkiye'yle alakası bu kadar.

almanya'nın ekmeğini ziftleniyor, burda "heey niye avrupalılara küfür etmiyorsunuz" niye akıl dağıtıyor. almanya'nın ekmeğini ziftleniyor, buraya girip gerçek türklere çakma milliyetçilik taslıyor. almanya'nın ekmeğini zifleniyor, burda tayyip'le ekonomi ne kadar süper hale geldi bize onu anlatıyor.

dua et yaşadığın yer almanya. senin orda yaptığı nankörlüğün onda birini burda yapan suriyelilere ne yapıyorlar biliyor musun? ilk otobüse bindirip suriye'ye postalıyorlar.