bugün
- sözlük erkeklerinin kadın halleri7
- nickten isim tahmini yapmak43
- from dizisi4
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- beynimi aldırdım vs solcuyum4
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları3
- japon denince akla gelenler9
- bursalı erkekler15
- g'i l d'e d l'i l y24
- sözlük kızlarının kombinleri10
- yazarların aylık gelirleri5
- sözlüğün en güzel burunlu erkek yazarı2
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- türklerin soykırım yaptığı gerçeği3
- kurbağa öpüp prens beklemek2
- erkek erkeğe dudaktan öpüşmek3
- dünya kupası 20262
- kahve içelim mi4
- manyak mısınız nesiniz7
- sözlüğün kralı olmak5
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması6
- homofobik erkek3
- türkiye ekonomi modeli3
- ben sivaslıyım2
- enayimiknatisii16
- diamond bosphorus23
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir3
- habire12 adamdır37
- on üçüncü nesil yazarlara hoş geldin diyoruz4
- anın görüntüsü18
- tarla ortasında yalnız ağaç2
- velvet51
- tai lung24
- slavko vincic2
- kavga etmekten korkan erkek8
- kendine diyar olmak2
- vatan hainleri3
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı8
- karın ağrısına mekikli çözüm3
- az yakar diye dizel araba alan memur4
- habire1259
- hashimoto tiroiditi4
- manitaya miyavlamak2
- ona bir şey söyle6
- evde kalmış erkek kurusu2
- şeyh olmak için gerekenler3
- free bird2
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- kıbrıs4
- nervio hamferdi6
türkiye ve türklük aleyhtarı tek bir yazısı bile bulunmayan adam. "türk kanı pistir dedi amaaa"cılara en yakındaki bir kreşe kayıt olmalarını salık vermekteyiz. okuduğunu anlamayan, anlasa da anlamazlıktan gelen nesle aşinayız. fazlasıyla.
edit: soykırım kavramının ne olduğunu bile bilmeden ermenilerin tazminat veya toprak isteyebileceğini zannedenler var aramızda... en kısa zamanda bir de "kanunsuz suç olmaz" ve "kanun geriye işlemez"in anlamını öğrenip türkiye'nin hiçbir zaman hukuki olarak suçlu çıkarılamayacağını, bundan dolayı ermenilerin hiçbir zaman türkiye'den toprak talep edemeyeceğini de öğrenmelerini isterim. buradan çok araştırmadan yoksun görünüyorlar... ermeniler bir şey elde edeceklerini bilseler 100 yıldır neden aihm'ye gitmekten çekinsin dostlar? çünkü 1940'larda ortaya çıkan bir kavramdan dolayı 1915'teki olaylar tartışılamaz. ermeniler bunun çok iyi farkındadır. 2005 yılında marsilya'daki bir ermeni derneği mahkemeye başvurmuş ancak bir şey elde edememiştir.
tekrar edeyim; hrant dink türklere hakaret et-me-miş-tir. aksini iddia eden kanıtlasın. ve lütfen bunu yaparken şu meşhur "türk kanı pistir"i getirmeyin önümüze. cidden önüme geldikçe ben utanıyorum sizin adınıza, bu kadar cahillik olmaz... ha sen birilerinin çıkıp "1915'te ermeni halkına soykırım yapıldı" demesini hakaret olarak görüyorsan diyeceğim bir şey yok. insanları tek tip düşünmeye zorlamaya devam, böyle demokratik bir ülke oluruz zaten... böyle düşünmeyeni de istanbul'un ortasında çeker vururuz, değil mi?
edit 2: ne acı, enrty silinip gitmiş. neyse, önemli olan mesajın ulaşması gereken yerdi. anlaşılan ulaşmış.
edit: soykırım kavramının ne olduğunu bile bilmeden ermenilerin tazminat veya toprak isteyebileceğini zannedenler var aramızda... en kısa zamanda bir de "kanunsuz suç olmaz" ve "kanun geriye işlemez"in anlamını öğrenip türkiye'nin hiçbir zaman hukuki olarak suçlu çıkarılamayacağını, bundan dolayı ermenilerin hiçbir zaman türkiye'den toprak talep edemeyeceğini de öğrenmelerini isterim. buradan çok araştırmadan yoksun görünüyorlar... ermeniler bir şey elde edeceklerini bilseler 100 yıldır neden aihm'ye gitmekten çekinsin dostlar? çünkü 1940'larda ortaya çıkan bir kavramdan dolayı 1915'teki olaylar tartışılamaz. ermeniler bunun çok iyi farkındadır. 2005 yılında marsilya'daki bir ermeni derneği mahkemeye başvurmuş ancak bir şey elde edememiştir.
tekrar edeyim; hrant dink türklere hakaret et-me-miş-tir. aksini iddia eden kanıtlasın. ve lütfen bunu yaparken şu meşhur "türk kanı pistir"i getirmeyin önümüze. cidden önüme geldikçe ben utanıyorum sizin adınıza, bu kadar cahillik olmaz... ha sen birilerinin çıkıp "1915'te ermeni halkına soykırım yapıldı" demesini hakaret olarak görüyorsan diyeceğim bir şey yok. insanları tek tip düşünmeye zorlamaya devam, böyle demokratik bir ülke oluruz zaten... böyle düşünmeyeni de istanbul'un ortasında çeker vururuz, değil mi?
edit 2: ne acı, enrty silinip gitmiş. neyse, önemli olan mesajın ulaşması gereken yerdi. anlaşılan ulaşmış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar