bugün

hepimiz hamas ın askerleriyiz

"hamasın askerleri", artık altında, bezi olan çocuklar...

bebe yürümeyi yeni öğrenmiş elinde silah modeli.

videoları izleyince, canlı koruma kalkanı olarak kullanılan çocukları, sivilleri gördükçe ben bu hamas canavarlarından nefret ediyorum.

yazıktır! bir "mazlum filistin" duygu sömürüsü gözleri perdelemiş. türkiye hamas'ın tuzağına gelmiş, zıp zıp filistin için zıplıyor.

hamas israil'in pkk'sıdır diyecem, pkk'ya ayıp olacak. çünkü onlar hiçbir zaman arabın yaptığı gibi 5 yaşındaki çocukları canlı kalkan olarak kulanacak kadar şerefsiz olmadılar. hiç bir pkk'lının annesi televizyona çıkıp, "oğlum az sonra canlı bomba olup kendini patlatacak, şehit olacak ve cennette 72 bakire kıza sahip olacak" diye çakallık yapmadı. açıkça söylüyorum: kaçınılmaz kürt isyanının önderliğinin başında, hamas ya da hizbullah gibi pislikleri görmektense abdullah öcalan'ı görmekten memnun oluyorum. kürt ve türk halklarının şansı budur. israil ise maalesef sadece bir nefret yumağı ile karşı karşıyadır.

bu sözlüğü hamas avukatlık bürosu haline getiren herkesin , hamas askeri olmadan önce, şu şerefsiz arap milyarderlerine e-mail falan atmasını diliyorum. süt göndersinler, ilaç göndersinler arap çocuklarına.

çocuklara silah yakışmıyor. arap şeyhlerine yalvarın, gidin mitinglerinizi taksimde yapmak yerine, maçanız yiyorsa, suudi arabistan'da, kuveyt'de, bahreyn'de yapın. ülkemi hamas, hizbullah pisliği ile kirletmeyin.

http://www.youtube.com/watch?v=xR8Tfd0i4lY

http://www.youtube.com/watch?v=tNtgiRR0iDM

http://www.youtube.com/watch?v=1LaAvZp7EP4

arap anne, oğlunu cennetteki 72 bakire huriye damat olarak gönderiyor : http://www.youtube.com/watch?v=uCz3Euw-97c