bugün

lisedeki sidikli kızın jessica alba olma süreci

Herkesin bu konuda vereceği bir örnek vardır mutlaka. Ben de kendi örneğimi vereyim.

Kızın ismi lazım değil ; sınıfta hakikaten burnundan sümüğü akan 11-12 yaşlarında tombalak biri vardı. Ben en son bunu 5. Sınıf biterken gördüm. Sonra aradan yıllar geçti lise sonda ÖSS ye hazırlanıyoruz. Bir gün dershaneden çıktık. Bu kız da oradan geçiriyordu. Arkadaşlardan biri tanıyıp merhaba dedi ve aman Yarabbi... Abovvvv.... Olmaz böyle bir şey. Ben ne görüyorum şu anda dedim. Bu o olamaz lan dedim. Kendime tekme tokat girdim. Kız Jessica Alba olmamış ama aynı segmentten Amy Adams ile Cameron Diaz arası bir şey olmuş.

Sonra aklıma geldi. Biz bu kızla dans etmiştik lan dedim. ilkokulda 5. Sınıfta Bulgaristan muhaciri bir hocamız vardı. Bir gün sınıftaki tüm sıraları arkaya çektirmiş ve çocuklar şimdi vals yapmayı öğreteceğim size , yarın öbür gün bir yerde dans etmeniz gerekir bilmezseniz eksik kalmış olursunuz demişti. Aradan geçen 20 senede çok şükür hiçbir yerde vals yapmadım da bu kızla da ben dans etmistim. Bayağı böyle göz göze , burun buruna falan... Hatta tüühh rezil herif demiştim kendime çocuk aklımla.

Şimdi bu Amy Adams ın Türkiye şubesi ki üzerinden 15 sene geçmiş olsa da o kadar güzeldi ki form geçici , klas kalıcıdır prensibine göre tozunu alır yalarım elbette.

Neyse mobilden yazdığım için bol bol imla hatası ve eksiltili cümlesi olan ve sonlara doğru ellerimle değil başka yerlerimle tamamladigim bir entari oldu. Herkese saygılar , hörmetler ederim efenim. Yalnız ve sevgiye muhtaç sözlük bacılarımız için de her zaman bir dm uzaktayım. Öhömm...