bugün

bülent ersoy a şemsiye tutan yüzbaşı

bu ülkeye pek çok siyasetçiden daha fazla katkısı olmuş bir kadın, sağlık sorunları nedeniyle tekerlekli sandalyede dolaşıyor olduğu halde, ankara ziyaretinde kalkıyor, atasına, anıtkabir'e geliyor, türk milleti'nin başbuğuna, türk askerinin ebedi başkomutanına saygılarını sunuyor, ardından çıkışta şiddetli yağmura maruz kalıyor ve türk ordularının ebedi başkomutanının bir askeri, vatanına milletine pek çok siyasetçiden daha fazla katkısı bulunmuş olan sanatçının yanına giderek centilmence ona şemsiyesi ile eşlik ediyor...

sevgili bülent ersoy, türk müziğinin divasıdır.
defalarca sanatçılar arasında vergi rekortmeni olmuştur.
bunun yanında iyi bir hayırseverdir ve bu hayırseverliğini birkaç yıl evvel tüm servetini mehmetçik vakfına bağışlayarak bir kez daha kanıtlamıştır.

tıpkı rahmetli sanat güneşimiz zeki müren gibi, divamız bülent ersoy da kahraman mehmetçiğimizin bizler için "vatan" haline getirdiği bu toprak parçasının bir ferdi olarak, şehit ve gazi kahramanlarımıza bu şekilde katkıda bulunmuş biridir.

burada anıtkabirde görevli olan bu subayın bu centilmence davranışında eleştirilecek, öfke kusulacak bir şey göremiyorum.

bu vatana olan vatan borcunu 24 ay bahriyeli asker olarak ödeyen bülent ersoy'un cinsel tercihi midir acaba bu şemsiye olayının bu kadar tepki görmesinin sebebi???

bu arada anıtkabir komutanı, görevinden alınarak hakkari'ye "sürgün" edilmiş.

unutmayınız ki, türk askeri için vatanın her karış toprağı kutsaldır ve hakkari bir sürgün yeri değildir.

son olarak zeki müren, bülent ersoy gibi sanatçılarımıza, cinsel kimliklerinden ötürü saldıran orospu çocuklarına bir not;
"onlardaki göt hiçbirinizde yok..."