bugün
- pandela23
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası8
- birazdan temmuza giriyoruz16
- atatürk'ü sevmemek8
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- yazarların akıl hocaları9
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- meksika6
- sevişirken yapılması gerekenler8
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- hür iradenin bir yanılsama olması3
- beyler bik bik erkek8
- boyalı da saçların6
- siyonizm yahudilik değildir5
- tai lung17
- ekonomi4
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- ekvador5
- fransa8
- isveç6
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- iyi futbol oynar mısınız5
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen7
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- türkçülük3
- ben geldim naneler7
- en sevilen gavur adı soyadı4
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- futbol33
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- hoşgörü dini islam12
- hiç kız olmayan sözlük5
- 2026 dünya kupası38
- dünya16
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- velvet52
- en son seviştiğin zaman3
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- lp3
- şeyhin götüne priz sokmak8
- ateist dövmek11
- sözlüğün kepenklerinin kapanması2
- askerde en sevdiğiniz komutan4
- iremga6
- nickini değiştiren yazarlar2
- 0 0 716
- bazı yazarların mal olduğu gerçeği3
- meme uçlarım kaşınıyor emsene diyen kız4
yaşım yetti yeteli gördüğüm en gözü kara f1 filotu.
ah çocuk. bugün beni mahvettin lan. bir rakı sofrasında en sevdiğim arkadaşlarımın içinde açtım telefonu koydum masaya ''bizim elemanın yarışı var ben iki saat iptal'' diye. 40. tura kadar izledim. 15 saniye fark yedin diye yemin olsun boğazımdan lokma geçmedi. sonra telefonum susmadı zaten max fanı olduğumu bilen herkes aradı. tekrar açtım ki ''yellow flag''. neyse bir şekilde kazanıldı yarış.
isterdim ki hamilton'nun kafasına vura vura bu yarışı kazan ama önemli değil. şu şans bir kere yanında oldu onu da iyi değerlendirdin. lan çok duygusallaştım bugün kazanınca. 2016'da yarışlarını izlediğimden beri ha bugün ha yarın bu çocuk şampiyon olacak diye bekledim. kısmet bugüneymiş. uzun zamandır bu kadar duygulanmamıştım. keşke orada olsaydım da max'in win fotoğraflarını çekebilseydim. seneye yarış için lobi çalışmalarına eylülden beri devam ediyorum. istanbul gp'de o fotoğrafları çekeceğim.
ilk konuşmasında çeko kardeşime teşekkürlerini sunması ve bunu gerçekten içten yapması ayrıca kalpleri kazandırdı. çeko çok yarışta yardım etti görevini yaptı ve bir teşekkürü hak ediyordu.
hamilton'a gelirsek. ne kadar büyük bir piç kurusu olduğunu dünyaya defalarca ispatladı. ama f1 yarışçısının olayı bu zaten. win almak için her şeyi yapmak. büyük sporcu saygımız sonsuz. bugün şans yardım etmese max'in kafasına bir kez daha vuracaktı. ama sevmiyorum kardeşim seni. inş evinde ölü bulunursun. öyle bir nefret. bu sene bala göte seneye sike sike seni ezeceğiz seni ingilizin piçi.
redbull şapkası sipariş etmeye çalışıyorum. desteğimin hiç etkili olmadığının farkındayım. önemli değil tarafımız belli olsun.
haaa unutmadan: https://www.youtube.com/watch?v=yUc_vIv_zSQ
bir sen kaldın gerideeee.
ah çocuk. bugün beni mahvettin lan. bir rakı sofrasında en sevdiğim arkadaşlarımın içinde açtım telefonu koydum masaya ''bizim elemanın yarışı var ben iki saat iptal'' diye. 40. tura kadar izledim. 15 saniye fark yedin diye yemin olsun boğazımdan lokma geçmedi. sonra telefonum susmadı zaten max fanı olduğumu bilen herkes aradı. tekrar açtım ki ''yellow flag''. neyse bir şekilde kazanıldı yarış.
isterdim ki hamilton'nun kafasına vura vura bu yarışı kazan ama önemli değil. şu şans bir kere yanında oldu onu da iyi değerlendirdin. lan çok duygusallaştım bugün kazanınca. 2016'da yarışlarını izlediğimden beri ha bugün ha yarın bu çocuk şampiyon olacak diye bekledim. kısmet bugüneymiş. uzun zamandır bu kadar duygulanmamıştım. keşke orada olsaydım da max'in win fotoğraflarını çekebilseydim. seneye yarış için lobi çalışmalarına eylülden beri devam ediyorum. istanbul gp'de o fotoğrafları çekeceğim.
ilk konuşmasında çeko kardeşime teşekkürlerini sunması ve bunu gerçekten içten yapması ayrıca kalpleri kazandırdı. çeko çok yarışta yardım etti görevini yaptı ve bir teşekkürü hak ediyordu.
hamilton'a gelirsek. ne kadar büyük bir piç kurusu olduğunu dünyaya defalarca ispatladı. ama f1 yarışçısının olayı bu zaten. win almak için her şeyi yapmak. büyük sporcu saygımız sonsuz. bugün şans yardım etmese max'in kafasına bir kez daha vuracaktı. ama sevmiyorum kardeşim seni. inş evinde ölü bulunursun. öyle bir nefret. bu sene bala göte seneye sike sike seni ezeceğiz seni ingilizin piçi.
redbull şapkası sipariş etmeye çalışıyorum. desteğimin hiç etkili olmadığının farkındayım. önemli değil tarafımız belli olsun.
haaa unutmadan: https://www.youtube.com/watch?v=yUc_vIv_zSQ
bir sen kaldın gerideeee.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar