bugün

max verstappen

yaşım yetti yeteli gördüğüm en gözü kara f1 filotu.

ah çocuk. bugün beni mahvettin lan. bir rakı sofrasında en sevdiğim arkadaşlarımın içinde açtım telefonu koydum masaya ''bizim elemanın yarışı var ben iki saat iptal'' diye. 40. tura kadar izledim. 15 saniye fark yedin diye yemin olsun boğazımdan lokma geçmedi. sonra telefonum susmadı zaten max fanı olduğumu bilen herkes aradı. tekrar açtım ki ''yellow flag''. neyse bir şekilde kazanıldı yarış.

isterdim ki hamilton'nun kafasına vura vura bu yarışı kazan ama önemli değil. şu şans bir kere yanında oldu onu da iyi değerlendirdin. lan çok duygusallaştım bugün kazanınca. 2016'da yarışlarını izlediğimden beri ha bugün ha yarın bu çocuk şampiyon olacak diye bekledim. kısmet bugüneymiş. uzun zamandır bu kadar duygulanmamıştım. keşke orada olsaydım da max'in win fotoğraflarını çekebilseydim. seneye yarış için lobi çalışmalarına eylülden beri devam ediyorum. istanbul gp'de o fotoğrafları çekeceğim.

ilk konuşmasında çeko kardeşime teşekkürlerini sunması ve bunu gerçekten içten yapması ayrıca kalpleri kazandırdı. çeko çok yarışta yardım etti görevini yaptı ve bir teşekkürü hak ediyordu.

hamilton'a gelirsek. ne kadar büyük bir piç kurusu olduğunu dünyaya defalarca ispatladı. ama f1 yarışçısının olayı bu zaten. win almak için her şeyi yapmak. büyük sporcu saygımız sonsuz. bugün şans yardım etmese max'in kafasına bir kez daha vuracaktı. ama sevmiyorum kardeşim seni. inş evinde ölü bulunursun. öyle bir nefret. bu sene bala göte seneye sike sike seni ezeceğiz seni ingilizin piçi.

redbull şapkası sipariş etmeye çalışıyorum. desteğimin hiç etkili olmadığının farkındayım. önemli değil tarafımız belli olsun.

haaa unutmadan: https://www.youtube.com/watch?v=yUc_vIv_zSQ

bir sen kaldın gerideeee.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar