bugün

gerçek islam bu değil bu değil bu değil ne ulan it

aslında söz konusu olan kötü görünüş islam değilde kendisine müslüman diyenlerdir. bak birkaç örnek vereyim hemen.

arabistan : bunlara sorsan hepsi peygamber soyundan geliyor. dünyadaki tek gerçek müslüman bunlar. ancak her türlü katliam bunlarda her türlü emperyalist yaverliği bunlarda her türlü baskıcılık yasaklama bunlarda. israf konusu malum islamiyette israf ve müsriflik hoş karşılanmaz ama "arap yağı bol bulunca orasına burasına sürermiş" lafı da boş yere çıkmamış.

diğer araplar : sözde islamiyetin mücahitleri. ancak islamiyete zarar veren ve dünyada islam = terör olarak anılmasının bir numaralı sebebi gene bunlar. islamafobi denilen şey bizzat bu araplar yüzünden çıktı. fransada almanyada hollandada ve amerikada akrabalarım var. özellikle fransada çok sayıda arap olduğu için nerede bir hırsızlık olsa nerede bir suç işlenirse altından mutlaka bunlar çıkıyor diyor kuzenler. ışiddir hamastır hep bunlardan çıkıyor. en ufak bir gaz verilince hemen birbirlerini katletmeye başlıyorlar.

afganlar : çok fazla yazıp çizmeye gerek yok taliban örneği önümüzde. el kaide falan filan işte biliyorsun zaten islamiyeti nasıl "temsil" ettiklerini.

biz türkler : maalesef ki malum kişiler yüzünden bizde islamiyeti hırsızlık ile anılır hale getirdik son 20 senede. gene dışarıdaki akrabaların söylediği üzerlerine böyle bir yafta yapıştırıldığı yönünde. siz burada atv den ahaberden beyaz tv den sabah gazetesinden falan dışarıdan çok şahane göründüğümüzü kıskanıldığımızı falan zannediyorsunuz ama işin aslı çok farklı.

afrika kıtası : burası da tıpkı orta doğu gibi. müslümanız diyip insanlara zulüm ediyorlar. oysa ki senin dinin sana onun kolunu bacağını kopart onu katlet demiyor. tebliğ böyle bir şey değil lan..

velhasılı islamın bazı akla yatmayan şeyleri olabilir kimilerine göre ama dünyadaki islam algısı dinin kendisinden değilde o dini savunduğunu ve o dinin koruyucusu olduğunu iddia edenlerde. dünyadaki en çarpık ilişkiler hep bu coğrafyadan ( orta doğu ) çıkıyor. en büyük katliamlar hep burada yaşanıyor. para için kendi kardeşini sırtından vuran insanlar, hırsızlar, dolandırıcılar, tecavüzcüler kendilerine müslüman derse aslında islama hizmet etmeyi şöyle geçtim en büyük zararı veriyorlar demektir.