bugün

ben de yazdim

o üç beş oy bu ülkede bir daha seçim yapılıp yapılmayacağını belirleyecek.

burda akp'nin atatürk'e cumhurbaşkanından meclis başkanına bakanlarına atatürk'e 100 tane sistemli hakaretini bulurum. onlar olunca kulağının üstüne yatar, burda şimdi atatürk savunucusu kesilmiş. onları görmez gelir, burda saçma saçma '"chp sabiha gökçen'in ölüm yıldönümünü niçin görmezden geliyor acaba" başlıkları. "kemalizmin dayanağı olan faşizmin çok süper bir şey olması" başlıkları. bundan büyük hakaret mi var?

senin maksadın hedefin millet ittifakı. bak bakalım bir tane "oha siz nasıl milliyetçi partisisiniz (mkp), atatürk düşmanı mısıroğlu'nu kendine pusula yapmış partinin (akp) dayanaklığını yapıyorsunuz diye yazmışlığın var mı? atatürkçü kılığına girmiş akp'linin tekisin. hdp'liymişim, hazret öyle buyurmuş. hdp'li olsam hdp'ye oy veririm ama iyi partiye oy vereceğim nedense.

o lafı söyleyen adam derdini anlatıyor işte: "mustafa kemalin askerleriyiz" diyen kim olduğu belli olmayan bir grup partilerinin binasına saldırmış. mantıklı bir açıklama mı? evet. sokakta "mustafa kemalin askerleriyiz" diyen adamlar sopayla bana saldırsa ne yapacağım, "lütfen biraz da şurama vurun" mu diyeceğim? başka da kariyerinde atatürk'e bir lafı yok. derdi olsa akp gibi her fırsatını bulduğunda atatürk'e gömmek için yer arardı.