bugün

ekşi sözlük

uzun bir aranın ardından tekrardan merhaba, malum orası onaylanınca burayı salmıştım. bu 3 aylık izinden sonra izlenimlerimi sıralayayım;

ekşi sözlük homojen bir yapıda değil, yani ekşici diye kastedilen bir fenotip modeli artık çok eskide kaldı. her türden fikre bir karşıt görüş ya da alternatif mevcut. nutellayı bırakmışlar gibi görünüyor. karşıt bir görüş bildir biraz da sert çıktıysanız mesaj kutunuzun şenlendirilmesi işten bile değil.

diğer yandan çaylaklardan karı kız ortamlarını rahatlıkla yapabiliyorsunuz, birisi geçende evine çağırdı gitmedim ben gerçi ehehe. tırstım ama fake değildi onu biliyorum.

evli barklı olup da kendini sözlüğe atan çok insan var, evliliklerinin temeli ise mutsuzluk. kaç kadın dinlediysem ya boşanmak üzere ya da boşanmışlar. milletin kafası fena atmış durumda. karı kız kovalamıyor olmama rağmen yazar statüsü diye bir gerçek var. sırf yazarsanız diye kızların alakasız entrylerden mesaj attıkları oluyor, kutu kola gibi zkim var diye makarasına yazdığım entry e bile yürüyen oldu, manyak mısın deyip geri çevirdim. uludağ ın flört süreci epey yormuştu çünkü beni. zaten pandemi var, bu yaştan sonra da sexting yapacak halim yok. en iyisi ignore lamak.

burasının ne kadar sığ ve boş olduğunu görmüş oldum, hayat orada lan resmen. boşluktan kastım kimsenin olmadığı gerçeği, 3 5 yazarın ekseninden ibaretmiş burası onu fark ettim iyice.

bol bol dert dinledim diyebilirim, sağolsun hanım kızları bayağı üzmüşler. sosyal medya psikologu oldum iyice. ve bunu yaparken ilk mesajı da kendileri atıyorlar. millet dert ortağı arıyor ve bayağı bunalım modunda.

mizah kastığınız zaman mesajlar gelip güldüm ettim tarzı şeyler sık sık karşınıza çıkıyor, gerçi bundan 10 sene önce burası kalabalıkken de aynı tarz mesajlar alırdım, bu farklı hissetirmedi.

ayrıca belirteyim siyasi muhabbetlere pek girmedim, ama onun haricinde türkiye nin özeti gibi her telden adam var, bu nasıl mallık diye kitlenip kaldığım entrylere de şahit oldum ama kendimi sakinleştirmeye gidiyorum, her biriyle ayrı dalga geçmek için ciddi bir mesai harcamak gerekiyor.

edit: aşağıdaki malları da ciddiye almayın, en başta dediğim gibi her tipten insan var. yazım tarzınız da hangi kafada insanlarla karşı karşıya geleceğinizi belirliyor. yoksa ekşici fetöcü, pkk lı falan diye zırvalamaya gerek yok. sanki burası farklı bok. burada da neler okudum yıllar boyunca. bir sikime de toz kondurursanız incileriniz dökülmez merak etmeyin. bizim millet mal, ekşici ler ulucular diye kendilerince taraf olmayı seçiyorlar.

kim siker senin benim yazarlığımı arkadaşım. üst bir kimlikmiş gibi derbi kafasına evirmeyin. gerçi malsanız evirebilirsiniz, devam.