bugün

uludağ sözlük birinci gazoz ligi

futbol konuşmayı, izlemeyi ve oynamayı seven bir sözlük olmamızdan dolayı ve ekşi sözlük birinci pazar ligi gibi bir örneği de karşımızda duruyorken kurulması ben (fatal) ve melankolik tarafından düşünülmüş ligdir..

en az 4/6/8 takımdan oluşması düşünülmekte. takımlar 6 as kadro 2 yedek kadro olmak üzere 8 kişilik olacaktır.. bizimle sağlıklı bir diyalog için her takımın bir kaptanı ve yardımcısı olması gerekmektedir.. organizasyonla ilgili durum değerlendirmeleri bu kaptanlar aracılığı ile yapılacaktır..

takımları herkes kendisi kuracaktır ve kaptanlarını da kendileri seçip yeterli sayıya ulaşınca bize bildirmeleri gerekecek.. 8(sekiz) kişiyi bir araya getiren, yaratıcı bir isim bulan herkes bu organizasyona dahil edilecektır.. takımlar sözlük yazarı ve çaylaklarından oluşacaktır.. şimdilik 1(bir) yabancı(sözlük harici) kontenjan hakları vardır..

yeterli sayıda takım oluşturulduğu takdirde.. maçların oynanacağı saha ve diğer tüm detaylar için bir zirve organize edilecek ve fikirler paylaşılacaktır..

katılımın üst düzey olması dilenilen bir organizasyondur.. son başvuru 1 mart 2009 olarak düşünülmüştür.. yeterli sayıda takım oluşturulması için bekleme süresi uzun tutulmuştur..

her konuda bana pm ile ulaşabilirsiniz.. her türlü destek ve yardıma açığız..

"neden gazoz?" diye soracak olursanız eğer ki cevap olarak "hiçbir nedeni yok!" yeterli olacaktır..

istanbul'da yapılacak organizasyondur.. çevre illerden katılım serbesttir..

----

takımlar tamamlanıp tüm düzenlemelerin (kaptanlık, numara, maçların oynanacağı saha vb.) yapılması için zirve düzenlenecektir..

----

yazar alımı açık olduğu için arkadaşlarınızı yazar yaparak da katılabilirsiniz.. bu da benden size bir tüyo..

(bkz: uludag sozluk birinci gazoz ligi/#4626448)
(bkz: uludag sozluk birinci gazoz ligi/#4628434)

not: eksilemenize gerek yok canlar.. siz hazmetmesenizde bu organizasyona 60 kişi katılmaktadır..