bugün

türkiye nin ileri demokrasiye sahip olması

Ayıptır söylemesi, çohh ileri bir dumokrasimiz vardır.. Muhalifler hapse atılır, muhalif liderlerin konuşması televizyonlarda çok yer bulmaz, muhalif kanallar ya kapatılır, ya uzun bir yayın yasağı gelir.. iktidarı eleştiren vatandaşlarımız şak diye silivri'yi boylar, ülkede bir korku durumu oluşmuştur vs.

Reis her şeye burnunu sokar, pkk'yı övücü beyanlar verir, hemşehricilik, torpil almış başını gitmiştir..

Olsun buna halkımızın yarısı karar veriyor sonuçta.. Al sana dumokrasi.. Ama bu daha çok çoğunluğun diktatörlüğü gibi sanki.. Sokrates vallaxi çok haklıymış, aysun kayacı adlı reyizin kıymetini bilemedik be, ona yanarım..

Levent bulut güzel bir yazı yazmış açıkçası beğendim..

--spoiler--
36 etnik kimlik var denilip, etnik milliyetçilik yapılıyorsa…
türklüğe hakaret ve aşağılama düşünce özgürlüğü; türküm demek faşistlik ve ırkçılık sayılıyorsa…
--spoiler--

Bu cümle ülkedeki en iyi tespitlerden biri.. Sözde türk ülkesiyiz fakat kendi ülkemizde türk olduğumuz için, suçlu duruma düştük aq.. Kürtçülük "ezilen ulus milliyetçiliği" oldu.. Türk demek direkt ırkçılık... Hep kürdofil sol medya pompaladı bunu. Biz iyice, kürdiye olma yolunda ilerliyoruz.. Meclisin yarısı kürtçü dolu, devlette etkin olan gruplardan biri kürtler.. Bazı büyükşehirlerde neredeyse çoğunluğu ele geçirecekler.. Türkler de o sıra gazla doldurup duruyorlar kendini.. Kürdistan kurulmayacak!!1 halbuki güneydoğu küçük kürdistan olmuş, batı da kürdistan olma yolunda ilerliyor.. Enayi türkler buna gülüyor.. Vallahi yazık ulan bize. Ne geliyorsa bizim başımıza bu saflıktan ve enayilikten geliyor. Türkler herkesi kendi gibi saf sanıyor çünkü.. Ne diyelim, bu işin sonu biz türkler için kötü olmaz umarım..