bugün
- smallville'deki konuk oyuncular6
- erdal beşikçioğlu13
- taşaklardan birinin kayıp olması9
- arıların biraz mallaşmış olması3
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- çay içen kız13
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek7
- galatasaray10
- iş hayatı4
- ali vefa10
- bacanak2
- yazıp yazıp silmek2
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri3
- isana2
- en tehlikeli insan tipleri3
- bir şeyler söyle5
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- doruklara sevdalanmak2
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum3
- anın fotoğrafı14
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- uludağ sözlük çeteleri9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- duyulan en ilginç isim5
- oralet içen erkek5
- dönmek istenilen yıl2
- en boktan on yıl7
- çaya şeker atan erkek5
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- yunanistan29
- kalem4
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- hırvatistan14
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- mutsuz olmak3
- yıkık yazarlar4
- gocu bak bi5
- latte içen erkek4
- ona bir şey söyle13
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- ayrılık8
Şimdi işin gerçeğini konuşma vakti gelmiştir diye umuyorum.
Bizler, Türkiye türkleri yani, karma bir ırkız. Bu nedenle orta asyadaki türk soydaşlarımıza tip olarak benzemiyoruz. Benzeyenlerimiz de var tabi ki.
işte bundan bahsediyorum. Bizim için en önemli cümle, milliyetçilik anlamında şu olmalıdır; "ne mutlu türküm diyene!"
Osmanlı toprakları olan kuzey Suriye'de yaşayan ve türk ırkına mensup olan kişilerin varlığı da gerçeklerden diğeridir.
Kan olarak, bizim gibi onlar da türklükle birlikte farklı diğer ırkları taşıyor.
Türklük, anadoluda bir iddia ve idrak meselesidir. 1 milyon 52 bin yavrumuzun türklük idrakında yetişmeleri dileğinde bulunuyorum.
Didit: bir de türkiye de ırkçılık yoktur derler. Hadi la oradan! Atatürk ırkçı değildi, sözde atatürkçüler ırkçı ama.
Ne mutlu türküm diyene ifadesi, ırk olarak türk olanlar için söylenmemiştir. Yani ırk olarak türk olduğunuza inanıyorsanız, davranış olarakta türk olmayı başaramıyorsanız, üzerinize alınmayın hani.
Bizler, Türkiye türkleri yani, karma bir ırkız. Bu nedenle orta asyadaki türk soydaşlarımıza tip olarak benzemiyoruz. Benzeyenlerimiz de var tabi ki.
işte bundan bahsediyorum. Bizim için en önemli cümle, milliyetçilik anlamında şu olmalıdır; "ne mutlu türküm diyene!"
Osmanlı toprakları olan kuzey Suriye'de yaşayan ve türk ırkına mensup olan kişilerin varlığı da gerçeklerden diğeridir.
Kan olarak, bizim gibi onlar da türklükle birlikte farklı diğer ırkları taşıyor.
Türklük, anadoluda bir iddia ve idrak meselesidir. 1 milyon 52 bin yavrumuzun türklük idrakında yetişmeleri dileğinde bulunuyorum.
Didit: bir de türkiye de ırkçılık yoktur derler. Hadi la oradan! Atatürk ırkçı değildi, sözde atatürkçüler ırkçı ama.
Ne mutlu türküm diyene ifadesi, ırk olarak türk olanlar için söylenmemiştir. Yani ırk olarak türk olduğunuza inanıyorsanız, davranış olarakta türk olmayı başaramıyorsanız, üzerinize alınmayın hani.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar